Denden beri yazdklarnz inceliyorum da, katlmamak elde deil.
Kafamdaki sorular ,
14 Yldr zarar etmesi
Halka aklk orannn 90% olmas
mtiyazl hisse olmas
Srekli bedelsiz vermesi ,
Son derece aibeli bir durum . Bence BIST ten karlmal !..
Benim de vardm sonu ayn Kan kendinizi kurtarn bu hisseye yatrm yaplmaz.
Sayglar,
Dip NoT:
Bunca yllk borsa yatrmcsym daha dandik irket grmedim .
Bu kafa ile ynetilen irket eninde sonunda batrlacaktr !..

Originally Posted by
browjn
Yahu siz nasl borsacsnz? Adamlar dolandrc. Hisseyi pazarlayacaklar zaman iyi haberleri pompalyorlar.. Eer ki pazarlayabirlerse bir mddet sonra bedelli vs. Kozlar oynayarak hisse ktleniyor ve mal sahibi olanlar telala ana parasnn yarsn kaybederek geri veriyor hissesini.. Eer ki inat edip, vermeyen olursa bunlar da bekleyerek paralarn enflasyona iyicene ezdirerek daha da telef olmalar salanyor.. 14 yldr bunu yapyorlar ve hi amyor bu numaralar.. hep ama hep ayn tuzak... nceleyin 14 yln net grrsnz. Bilano dnemlerinde kar gstermeleri bir ey ifade etmez ve buda tuzak zaten.... Yl sonunda enflasyon baz alarak bilonoyu ayarlayp gsterilen kardan iki kat zarar gsterip bilanoyu balamak ok kolay muhasebeci iin.. Bunlara aldanmayn fasa fiso. Tek bildiim bunlarn zekasn sln Osman dan bile daha keskin olmasdr. Adamlar net dolandrc hi bir terettdm yok. Bir gn ok yksek fiyata gelirse unu bilin bir kiiyi bile srtnda tamazlar... O bir kiide derse o zaman onlarn istedii fiyata gtrrler... stisnalar kaide bozmaz vur ka ile kazanan olabilir olmaldr zaten... Bir ka ahin borsac kazanabilir...Dolandrclar zaten her borsac ile baa kamazlar takldklar olur... Ancak bunlarn dolandrc olduunu net bilin ve hamleyi ona gre atn....Yrei temiz olan borsac bunlara bulamasn...Kaar ve ahin borsacnn ii bu hisse ve Tavsiyemi dinleyen karl kar... Demedi demeyin... ebekeye yem olanlar zgvenine inananlar oluyor genelde... Unutmaynz.
Son dzenleme : Baygeorge; 23-07-2024 saat: 13:11.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turu kur tavsiyesi deildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer mleri