Sayfa 65/188 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1498 madde; 513 - 520 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Ucuz etin yahnisine döndü, ucuz psikolojisi işlemedi, 11 liradan Aksa, batan geminin malları, biraz dinlenecek galiba, mal çoğaldı, sert hareketler biraz zorlaşacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ucuz etin yahnisine döndü, ucuz psikolojisi işlemedi, 11 liradan Aksa, batan geminin malları, biraz dinlenecek galiba, mal çoğaldı, sert hareketler biraz zorlaşacak.
    Piyasadaki lot sayısı bayağı arttı. Az lotla ağırdı, şimdi ise hantallaştı. Yeni projeler, güzel karlarla yukarıya doğru ivmelenir inşallah.

3. yok lot sayisiymis yok deirnlik artmis... bos bos konusmayin.

kimse her ay 1000 lot hisse alicam diye tasarruf yapmaz. yada hic bir portfoy yoneticisi lot a gore bolmez elindeki portfoyu.

her ay maasimin yuzde 5 kadar kadar hisse alicam der. yada portfoy yoneticisi elindeki 5milyon dolari 20 hisseye boler. aslolan her zaman miktardir. 100 tl yi 20 lot olarak yazmissin yada 200 lot olarak yazmissin cok bir sey farketmez. aslolan sirketin isidir, kendisidir.

4. Satış yemesi ilginç ,anlam veremedim
    Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ucuz etin yahnisine döndü, ucuz psikolojisi işlemedi, 11 liradan Aksa, batan geminin malları, biraz dinlenecek galiba, mal çoğaldı, sert hareketler biraz zorlaşacak.
    Bundan daha sert hareket nasıl olur acaba. %5'ten fazla düştü.
    Sanki herkes bölünmeyi beklemiş.

6.  Alıntı Originally Posted by mermers Yazıyı Oku
    Bundan daha sert hareket nasıl olur acaba. %5'ten fazla düştü.
    Sanki herkes bölünmeyi beklemiş.
    Ben daha çok yukarı hareketler için sert yükselişler zor demiştim, bugünkü düşüşü ben de anlamadım, bedelsizler işleme açıldı mı acaba.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ben daha çok yukarı hareketler için sert yükselişler zor demiştim, bugünkü düşüşü ben de anlamadım, bedelsizler işleme açıldı mı acaba.
    Benim banka yarın işlem yapılabilir diyor.

8. Dün %5 düştü, bugün de %2, bölünmüş fiyat 12.5 lira uygun gelmedi mi, tek hanelere mi göz kırpıyor ne.

Sayfa 65/188 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •