ABD senatosunda anladım ki parlamenter denilen herifler, Netanyahunun g.tünü yalayarak silecekler.
ABD senatosunda anladım ki parlamenter denilen herifler, Netanyahunun g.tünü yalayarak silecekler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ben de cumartesi günü Çeşmeye gideceğim, acaba bagaja piknik tüpü koysam mı diye kararsız kaldım.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
özgür özel bu gün siyasal islamcıların ele başının CHP li belediyelerinin önünü kesmek onları boğmak için borçlarınızı ödeyin tehdidinde bulunmuş olan rte ye cevap vermiş şunu demeliydi siz bizden önceki sizden kalan kendi borçlarınızı ödeyin bizde kendi borçlarımızı öderiz şeklinde cevap vermeliydi sizin yediklerinizin parasını bizmi ödeyeceğiz demeliydi birde şunu diyor ibb yurt dışından ucuz kredi buldu imzalamıyarak engellediniz milletin bankasından kredi vermeyerek boğmaya çalıştınız engellediniz simitçiye var ibb ye yok dediniz engellediniz belediyenin bazı gelirlerine elkoydunuz bunları daha önceki chp nin saftirik genel başkanına konuşmasını niye söylemediniz şimdimi aklınıza geldi vay yavrum vay millet muhalefet olarak sadece CHP yi biliyor bunun farkında değilmisiniz damardan konuşun sokağın hafızasında kalır sağır sultana bile duyuracaksın mafyanın siyasi ayagı paralel devlet gibi hareket ediyor devleti gizliden kuşatmış cesur yurtsever gazetecileri tehdit ediyor silah mermi gösterisi yapıyor liste hazırlayıp hedef gösteriyor bu ülke pişliklerden temizlenmeyene kadar ekonomik krizlerden kurtulamaz Ankaralıların çöpe atılan haramilerin cebine sokulan800 milyon doların hesabı sorulmalı milletin hafızasına yerleştirilmeli
Yer İmleri