Sayfa 343/998 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

ABD senatosunda anladım ki parlamenter denilen herifler, Netanyahunun g.tünü yalayarak silecekler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Iyi tupu goturmemis, cok uzulduk.

https://www.youtube.com/shorts/gKWEJAnEMgw
    Tüp çok önemli, Narlıdere'de çay demlerken lâzım oluyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ben de cumartesi günü Çeşmeye gideceğim, acaba bagaja piknik tüpü koysam mı diye kararsız kaldım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Bu kadar mı güzel anlatılır

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Suçu belediyeye yükleyecekler, o zaman Gediz cereyanın genel müdürünü de gözaltına alın.

Bu arkadaşta, rögar kapaklarının başında mı duracaktı?
    Bana ilginc gelen İZSU mudurunun altındaki araba

Kazara TV de gördüm ne güzel hayat be

6. özgür özel bu gün siyasal islamcıların ele başının CHP li belediyelerinin önünü kesmek onları boğmak için borçlarınızı ödeyin tehdidinde bulunmuş olan rte ye cevap vermiş şunu demeliydi siz bizden önceki sizden kalan kendi borçlarınızı ödeyin bizde kendi borçlarımızı öderiz şeklinde cevap vermeliydi sizin yediklerinizin parasını bizmi ödeyeceğiz demeliydi birde şunu diyor ibb yurt dışından ucuz kredi buldu imzalamıyarak engellediniz milletin bankasından kredi vermeyerek boğmaya çalıştınız engellediniz simitçiye var ibb ye yok dediniz engellediniz belediyenin bazı gelirlerine elkoydunuz bunları daha önceki chp nin saftirik genel başkanına konuşmasını niye söylemediniz şimdimi aklınıza geldi vay yavrum vay millet muhalefet olarak sadece CHP yi biliyor bunun farkında değilmisiniz damardan konuşun sokağın hafızasında kalır sağır sultana bile duyuracaksın mafyanın siyasi ayagı paralel devlet gibi hareket ediyor devleti gizliden kuşatmış cesur yurtsever gazetecileri tehdit ediyor silah mermi gösterisi yapıyor liste hazırlayıp hedef gösteriyor bu ülke pişliklerden temizlenmeyene kadar ekonomik krizlerden kurtulamaz Ankaralıların çöpe atılan haramilerin cebine sokulan800 milyon doların hesabı sorulmalı milletin hafızasına yerleştirilmeli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    özgür özel bu gün siyasal islamcıların ele başının CHP li belediyelerinin önünü kesmek onları boğmak için borçlarınızı ödeyin tehdidinde bulunmuş olan rte ye cevap vermiş şunu demeliydi siz bizden önceki sizden kalan kendi borçlarınızı ödeyin bizde kendi borçlarımızı öderiz şeklinde cevap vermeliydi sizin yediklerinizin parasını bizmi ödeyeceğiz demeliydi birde şunu diyor ibb yurt dışından ucuz kredi buldu imzalamıyarak engellediniz milletin bankasından kredi vermeyerek boğmaya çalıştınız engellediniz simitçiye var ibb ye yok dediniz engellediniz belediyenin bazı gelirlerine elkoydunuz bunları daha önceki chp nin saftirik genel başkanına konuşmasını niye söylemediniz şimdimi aklınıza geldi vay yavrum vay millet muhalefet olarak sadece CHP yi biliyor bunun farkında değilmisiniz damardan konuşun sokağın hafızasında kalır sağır sultana bile duyuracaksın mafyanın siyasi ayagı paralel devlet gibi hareket ediyor devleti gizliden kuşatmış cesur yurtsever gazetecileri tehdit ediyor silah mermi gösterisi yapıyor liste hazırlayıp hedef gösteriyor bu ülke pişliklerden temizlenmeyene kadar ekonomik krizlerden kurtulamaz Ankaralıların çöpe atılan haramilerin cebine sokulan800 milyon doların hesabı sorulmalı milletin hafızasına yerleştirilmeli
    Adamın emrinde yargı var,kolluk kuvvetleri jandarma dahil,ordunun bazı kesimi medyanın %90 kısımı,bunlara sığınıp ağzına her gelen söylüyor korkusuzca,isyandan başkası kurtarmaz,zaten ışık yandığı an pır diye kaçar,

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Siz ABD’de yaşayan hali vakti yerinde birisiniz. En azından biz sizi öyle tanıyoruz.
    Bir kişinin rızkını ucuza yiyorsunuz bu durumda. Sizin yüzünüzden ihtiyaç sahibi biri yemek yiyemeden dönüyor.
    Ayıp ama.
    Sırada bekleyen turistler bile gördüm

Bu arada forumlarda kufretmekte ayiptir

Sayfa 343/998 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •