Sayfa 208/367 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Şimdi üstadım siz anlatıyorsunuz amma velakin ben şimdi anlamadım gene, gece gece uykuda tutmadı.
    Sonra bizim fotoyu buldum. Durum aynen bu sanırım

https://resmim.net/cdn/2024/07/26/WbRLX6.jpg

https://ibb.co/qjL8gG8
    Sabah sabah güldürdün beni Selim...

Allah da seni güldürsün...

Ben her zaman yorum yazmıyorum. Gerekli gördüğüm yerde yazmaya çalışıyorum ki farkına varılsın diye...!!!

Eğer yazdıklarımı daha dikkatli okuyanlar olursa, oradaki mesajları anlayacaklardır. Açıktan AL/SAT demem mümkün değil. Tablodaki sistem ise çok basit bir sistem. İlgi olmadığı için geliştirmedim. Etkileşim olmasını istiyor ve bekliyorum ama mâlesef bu etkileşimi bir türlü yakalayamadık...!!!

Ben genelde istatistik üzerine çıkarımlar yapmaya gayret ediyorum. Bir duyum alırsam ve güvenirsem onu da paylaşıyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Hayırlı günler, hayırlı cumalar ,selamlar dostlar.

Benim telefonun canı yüzmek istemiş suya atladı, sonuç boğuldu tabi.
    Tüm numaralar fotolar gitti yeni telefona yükleyemedik.

3. Endex 3. kez kanal altına indi, turuncu çizgi 10.760 civarını izleyelim.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı günler, hayırlı cumalar ,selamlar dostlar.

Benim telefonun canı yüzmek istemiş suya atladı, sonuç boğuldu tabi.
    Tüm numaralar fotolar gitti yeni telefona yükleyemedik.
    Geçmiş olsun Üstad...

Telefon artık elimiz ayağımız olmuş durumda. Her şeyimiz içinde kayıtlı. Başına bir kaza geldiğinde canımız fazlası ile yanıyor...!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Sağolasın üstadım, aslında yedekleniyormuş önemsemedim böyle oldu canımız sağolsun.

6. PKART görüntü bu şekil.

7. PETKM mor trend 26 tl.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sabah sabah güldürdün beni Selim...

Allah da seni güldürsün...

.
    Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün abi.
    Buraya emek veren, gelip bakış atan, yıllardır biriktirdiklerine ekleme gayretinde olan herkesin yüzünün gülmesi dileğiyle

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

PETKM mor trend 26 tl.
    İçimde anlamsız bir sıkıntı var diye PETKM sattım. Dilerim başımıza bişi gelmez.
    Finosuma devamke. beklentiyi şeyettiler ama maliyetim komik rakamlarda kaldığı için unutttum onu. (Ayrıca sessiz döneme geçtim. Hakkında tek kelime etmiyorum. Burada da konu etmeyeceğim. dikkat çekiyor. Biraz soğusun indikatörler.
    Eski aşkımla hala devam bakalım bizi nereye götürecek hissedeki abiler. Çok heyecanlıyım. ilk kez başıma geliyor bu türden bir olay. Bedelli-bedelsiz, arsa satışı, şirket birleşmesi falan yaşamıştım ama ilk kez çağrı fiyatı açıklamasıyla karşı karşıyayım. Neler olacağını merakla bekliyorum. Bu arada soran olursa azıcık paracıkım var. onla şey ediyorum faiz indirimi olursa beklentisi ile GYO aldım azıcık. dünde tavan oldu. (ben yapmadım. Hemen dedikodu yapmayın)
    telefonun için üzüldüm. umarım yedekleme bölümünü açık bırakmışsındır da geçmişin bir kısmını geri alabilirsin. Eski kullandığın e-mail adresinle telefonu kurarsan bütün yedek geri gelir.
    Gitti bu ayki aylık.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 208/367 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •