Originally Posted by
T/A
Sabah sabah güldürdün beni
Selim...
Allah da seni güldürsün...
.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün abi.
Buraya emek veren, gelip bakış atan, yıllardır biriktirdiklerine ekleme gayretinde olan herkesin yüzünün gülmesi dileğiyle

Originally Posted by
Dandanakan
PETKM mor trend 26 tl.
İçimde anlamsız bir sıkıntı var diye PETKM sattım. Dilerim başımıza bişi gelmez.
Finosuma devamke. beklentiyi şeyettiler ama maliyetim komik rakamlarda kaldığı için unutttum onu. (Ayrıca sessiz döneme geçtim. Hakkında tek kelime etmiyorum. Burada da konu etmeyeceğim. dikkat çekiyor. Biraz soğusun indikatörler.
Eski aşkımla hala devam bakalım bizi nereye götürecek hissedeki abiler. Çok heyecanlıyım. ilk kez başıma geliyor bu türden bir olay. Bedelli-bedelsiz, arsa satışı, şirket birleşmesi falan yaşamıştım ama ilk kez çağrı fiyatı açıklamasıyla karşı karşıyayım. Neler olacağını merakla bekliyorum. Bu arada soran olursa azıcık paracıkım var. onla şey ediyorum faiz indirimi olursa beklentisi ile GYO aldım azıcık. dünde tavan oldu. (ben yapmadım. Hemen dedikodu yapmayın)
telefonun için üzüldüm. umarım yedekleme bölümünü açık bırakmışsındır da geçmişin bir kısmını geri alabilirsin. Eski kullandığın e-mail adresinle telefonu kurarsan bütün yedek geri gelir.
Gitti bu ayki aylık.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri