Sayfa 603/743 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 5942 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    4 gündür kimse bisi yazmamış. sayfa başka yere taşındı haberimiz mi yok acaba? yoksa burda mıyız hala?
    Ppfler geberiyor, aksiyon alıp getiriyi artırmada çözüm bulan var mı?
    anket işleri daire başkanınöbetçi crashçıyeşil soğan stokçusu

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Ppfler geberiyor, aksiyon alıp getiriyi artırmada çözüm bulan var mı?
    Çözüm olmasa da son 3ayda artan tller ve kar ettikçe sattığım hisse yoğunlardan çıkıp portföyümdeki 2 ppften farklı bir ppf ye park etmiştim. Şimdi de 31 temmuz sonrası artan tlleri yine başka bir ppfye park edip, satma ihtiyacında sırayla gidicem. Ya da 31 temmuz sonrası ele geçen tllerle bazı hisse yoğunlardan alıp, kilitlenmezsem kazandıkça çıkıp, tekrar girme gibi yol izlemeye çalışacağım. Eski aldığım hisse yoğunlardan koç iştirekleri elimde kaldı, ama gerekirse bir süre tutarım acil bir ihtiyaç yok

3.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Çözüm olmasa da son 3ayda artan tller ve kar ettikçe sattığım hisse yoğunlardan çıkıp portföyümdeki 2 ppften farklı bir ppf ye park etmiştim. Şimdi de 31 temmuz sonrası artan tlleri yine başka bir ppfye park edip, satma ihtiyacında sırayla gidicem. Ya da 31 temmuz sonrası ele geçen tllerle bazı hisse yoğunlardan alıp, kilitlenmezsem kazandıkça çıkıp, tekrar girme gibi yol izlemeye çalışacağım. Eski aldığım hisse yoğunlardan koç iştirekleri elimde kaldı, ama gerekirse bir süre tutarım acil bir ihtiyaç yok
    31 temmuzda stopajın 10a çıkma ihtimaline karşı, kıpırdamayacakmış gibi doğru ppf/Ppfler de karar kılmak lazım
    Son düzenleme : YapraksızYonca; 27-07-2024 saat: 00:02.

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    31 temmuzda stopajın 10a çıkma ihtimaline karşı, kıpırdamayacakmış gibi doğru ppf/Ppfler de karar kılıp bozma ihtimaline karşı da birkaç parçaya bölmekte fayda olacaktır..
    bozma ihtimaline karşı niye bir kaç parçaya bölüyorsunuz
    ihtiyaç olduğunda, fon tek parça da olsa istediğiniz kadar bozdurun, mantığını anlamadım..?

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bozma ihtimaline karşı niye bir kaç parçaya bölüyorsunuz
    ihtiyaç olduğunda, fon tek parça da olsa istediğiniz kadar bozdurun, mantığını anlamadım..?
    evet ne düşündüm de saçmaladım bilmiyorum, uyarınız için teşekkürler

6. Fona ilave yapacağınızda işler karışır. 31 temmuz sonrası Vergi istisnanızın olduğu fona ilave etmeye devam ettiğinizde, satışlarınızda vergi ödemeyeceğiniz önden satılır

7. arkadaşlar slm herkese şuan için eniyi ppf fonu hangisi dl2 alınırmı yada tcb
    saygılar ...
    Tüm Ekonomik Krizler Platonik AŞK Gibidir, Siz Acısını Dibine Kadar Yaşarsınız Ama Yaratıcısının Umurunda Bile Olmaz.....

8.  Alıntı Originally Posted by sabırlabeklerim Yazıyı Oku
    arkadaşlar slm herkese şuan için eniyi ppf fonu hangisi dl2 alınırmı yada tcb
    saygılar ...
    tefas-->Fon Karşılaştırma

2 sinide almam heralde.
    02/06-25/07 arasında en kötü getiriyi tcb yapmış.
    PPN,PPZ,RPP varken...

Sayfa 603/743 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •