Sayfa 1012/1061 İlkİlk ... 125129129621002101010111012101310141022 ... SonSon
Arama sonucu : 8485 madde; 8,089 - 8,096 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. 26 bin lotu neden aldın 13 gün sonra neden sattın kim alıp satıyor kime satıyor neler oluyor bu hakim ortak kimse hisseleri kim topladıysa çıksın artık ortaya tasfiyelerden alacakmı borçmu printaş mı topluyor Çavuşoğullarımı yoksa Japon işi mi

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    26 bin lotu neden aldın 13 gün sonra neden satsın kim alıp satıyor kime satıyor neler oluyor bu hakim ortak kimse hisseleri kim topladıysa çıksın artık ortaya tasfiyelerden alacakmı borçmu printaş mı topluyor Çavuşoğullarımı yoksa Japon işi mi
    bilemezsin belki hareket olsun diye al sat yapıyordur birileri yoksa neden tahtası kapalı bir şirkete biriler
    i pay alıp satsın ..... ?....
    sözüm meclisten dışarı lakin inanın bazı sektörlerde batan batana batıyorlar yoksa bilerek mi yapıyorlar.yeni trend konkordata inşaat firmaları mütahitler elektrik firmaları .
    bu kadar yüksek faizler olunca ne gerek var üretime yan gel Osman ver parayı faize yat aşağı...kim takar üretimi istihdamı düşüncesi kırılması gerek yoksa sonumuz ne olur ....

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    bilemezsin belki hareket olsun diye al sat yapıyordur birileri yoksa neden tahtası kapalı bir şirkete biriler
    i pay alıp satsın ..... ?....
    sözüm meclisten dışarı lakin inanın bazı sektörlerde batan batana batıyorlar yoksa bilerek mi yapıyorlar.yeni trend konkordata inşaat firmaları mütahitler elektrik firmaları .
    bu kadar yüksek faizler olunca ne gerek var üretime yan gel Osman ver parayı faize yat aşağı...kim takar üretimi istihdamı düşüncesi kırılması gerek yoksa sonumuz ne olur ....
    Yahu bunlar komşudan ödünç tuz şeker alıp vermiyorlar hisse alıp veriyorlar 90 lı yıllardan başınıza örülen çoraplar dan kurtulamıyoruz reel sektörde kendini geliştiremez çağa ayak uyduramazsa talep yok deyip yatar pazar bulmak için fiyat kırmaz yükseltirse sonunda her patron kastelli gibi kapitalist olur sonu benzemesin finansal büyümenin bedeli esflasyon serbest piyasayı bize dayaklıyanların kitabında enflasyon %3 bizde 50 nasıl bire on kazanacaklar batının her şeyini alıyoruz bize vermedikleri ne iyi düşünmek lazım finansal büyüme ne şirketlere nede bankalara yarar sırayla şirketler sonrada bankalar batar.

4. bir çok şirket kendi öz sermayesi ile yürümüyor kredi,devlet destek,yurt dışı fon ,vergi borcu sigorta borçu patronlarına baksan burunlarından kıl aldırmaZ omuzlar dik o yurt dışı senin bu yurt dışı benim sonu hüsran .hüsran kime ya devlete ya millete .yapanlar bey efendi oluyor.sorsan hepsi biz kul hakkı yemeyiz .bunun adına bence kapitalist düzen.düzen değişmiyor düzülen değişiyor bu sistemde.Allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyelim.
    dürüst çalışan patronlar zaten ayakta duruyor.taki sonradan gelecek kuşağa kadar.

5. bakalım yakın zaman da kaç firma iflas erteleme konkordatay a gidecek.

6. Kavak yellerinden sonra yaprak dökümü yakındır altta kalanın canı cıksın patron ne olursa olsun üstte kalır Nasıl olsa kurumsal yapı genelkurul su kaldırıyor çağıranda yok niye genelkurul yapmıyorsun diyende. Parayla para kazanma varken insanlar üretipte neden algısıyla vergisiyle uğraşsın bizim gibi yalancı baharı bilenler 50 ile 60 yaşında bahar bitince yeni nesil sapmı samanmı dolarmı altınmı kaldı ortada düşünecek zamanları çok olacak.

7. Osman amcanın karısı dayak yiyip memlekete anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
    Cep telefonuyla yaptıgı cağırma istemlerine cevap alamayan osman amca son çareyi mesaj atmakta bulmuştur ve karısı 1 saat içinde kapının önünde yeşermiştir işte osman amcanın mesajı
    ... Kadınım bu sağa son mesajım
    Bebelerinen evde oturup ağlarım
    Çamaşır , bulaşık tarih yaptı
    Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım
    Bir tokat salladım degmedi bile
    La bok mu var babağan evinde
    Ula ne bilinmez bi avradımışsın
    Bebelerinen beni mevlam kayırsın
    Arkadasın hatçe yan yan bakıverıyo
    Üzülme osman abi deyiveriyo
    Bebelerin başını oksayaraktan
    Kendi düşen aglamaz deyip gülüverio
    Bu gün geliverdi zabahın köründe
    Vallaha bi gecelik vardı zillinin üzerinde
    Bulaşığa daldı , çamaşırı yıkadı
    La kadınım bak göğnüm çok daraldı
    Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi
    Osman abi sende gir keseleyim diyiverdi
    Bende büğün olmaz yarın diyiverdim
    La kadınım sana son bir şans daha verdim
    Zabaha kadar geliosan gel eve
    Vallahi gelmezsen büyük tehlike
    Hatçe elinde bekliyor kese
    Vallah keseynen kalsa keşke

8.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Osman amcanın karısı dayak yiyip memlekete anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
    Cep telefonuyla yaptıgı cağırma istemlerine cevap alamayan osman amca son çareyi mesaj atmakta bulmuştur ve karısı 1 saat içinde kapının önünde yeşermiştir işte osman amcanın mesajı
    ... Kadınım bu sağa son mesajım
    Bebelerinen evde oturup ağlarım
    Çamaşır , bulaşık tarih yaptı
    Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım
    Bir tokat salladım degmedi bile
    La bok mu var babağan evinde
    Ula ne bilinmez bi avradımışsın
    Bebelerinen beni mevlam kayırsın
    Arkadasın hatçe yan yan bakıverıyo
    Üzülme osman abi deyiveriyo
    Bebelerin başını oksayaraktan
    Kendi düşen aglamaz deyip gülüverio
    Bu gün geliverdi zabahın köründe
    Vallaha bi gecelik vardı zillinin üzerinde
    Bulaşığa daldı , çamaşırı yıkadı
    La kadınım bak göğnüm çok daraldı
    Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi
    Osman abi sende gir keseleyim diyiverdi
    Bende büğün olmaz yarın diyiverdim
    La kadınım sana son bir şans daha verdim
    Zabaha kadar geliosan gel eve
    Vallahi gelmezsen büyük tehlike
    Hatçe elinde bekliyor kese
    Vallah keseynen kalsa keşke
    la ben seviyomla hisse net printaş geliveriyo gidiveriyo lakin bizi güldüriyo ömrün uzun olsun garibanca.

Sayfa 1012/1061 İlkİlk ... 125129129621002101010111012101310141022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •