Sayfa 328/981 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Viop LVIII

bana göre krizin ilk sinyali borsalar düşerken değerli metallerde sert düştü geçen hafta.........geriye bakalım bu kriz hangi gün başlar.....sadece İtrail gerginliği tımandırısa bir süreliğine sert düşüş ertelenir.....bakalım tahminim tutacak mı......

12084 tekrar LONGggggggggggg......

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    12084 tekrar LONGggggggggggg......
    tohatlı bir şey soracam. sadece sormak için soruyorum. olmaz demiyorum.

neye göre long?
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    çin resesyona girdi bence.... ardından abd de girer kaçarı yok.....malum tramp da gelmeden ekonomik kriz ister zannımca....geldiğnde de sert yükselişler olur borsa ve değerli metallerde.....ama seçim öncesi her şey yerlerde sürünmesini ister Tramp....
    yani ons yükselir demişşsin,..

ben şöyle bakıyorum,

bir kaç FOMC tur,

SP yükseliyor,..bu devam,...
    ABD dış ticaret açığı büyüyor,
    DXY yükseliyor, hız kesti,...
    10 yıllıklar yükseliyor, hız kesti,
    ONS yükseliyor, hız kesti,
    Coinler yatay,..piyasayı BTC dışında domine eden yok ve BTC FED e göre konum belirliyor,

SP, dxy, 10 yıllıklar ve ONS bu sürdürülen politika gereği yükselen oldular, bu FOMC tada FED in durumu değiştirmeyeceğini düşünüyorum,..ve bu statüko devam edecek bence,..mevcutta yükselenler yükselecek düşenler düşecek devam,..

Powel demeçlerinden anladığım Powel yumuşak geçiş adı altında faizi askıda tutmayı ''x'' neden den sürdürüyor,...bu ABD dolarına Ukrayna savaşı ve diğer çatışma bölgelerinin ABD açısından menfaati için biat sağlıyor ve Türkiye bunların birincilerinden, mesela Suriye diyor adım varmı yok,..

burada en son Moodys öncesine CB Suriye demişti ama Moodys görünümü değiştirmeyerek restini gördüm demişti,...buradan devam ediyoruz içerde, dışarda Eylüle kadar eğer ABD dış ticaret açığı vermeye devam edebilirse oradan seçimi bulur sonrasına yeni hükümetle tavır alırlar derim,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

neye göre long?
    Belli noktalardan tepkiye işlem yapıyorum......diğer türlü şort sermayeyi sıfırlamak anlamına gelir......ben hep öyle işlem yaparım......büyük resimde düşüş var o gayet net biliyorum.....

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    İsrail in kuzeye yönelmesi eninde sonunda şudur,
    Irağın bölünmesinin tescili,
    Suriyenin bölünmesinin tescili,
    Türkiye İsrail savaşı yada allah göstermesin Türkiyenin bölünmesi,..
    dolaysıyla Türkiye şimdiden Suriyenin bütünlüğüne oynayarak ki bu konuda Esad dışında seçenek yoktur ve olması gerekendir, bu şekilde tamponu muhafaza etmeli,...
    Büyük ülkeler kırılma alanlarına tampon alarak durumu dengelerler, eğer Türkiye tampon alamazsa küçük ülke olarakl kalır ve işin sonunda daha da küçülür, tehlike dibinde biter,..

yani BOP kapımızı çalmaya başladı,...

Türkiye'de kim ben BOP başkanıyım demişti, ne edecek başkanlığımı bırakacak yoksa dün dündür bugün bugün müdür diyecek ne dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

neye göre long?
    ben geçen sorduydum, 5 likmi, saatlik mi, cevap vermemişti,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

havuç arıyor piyasa oda yok...

ay sonu geldi bişeye bulaşmıcam...

ama tuprs güzel 3 lü dip yapıyor bakılabilir...

geçen haftaki görüşümde bir değişiklik yok...

yeni aya kadar beklemeye devam...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 328/981 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •