Sayfa 303/344 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1. Düşüş abartıldı. Dön baba dön artık.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

2. Harbiden kendine gel golts ....

3. an itibarıyla 509 lira,
    eğer bu bir silkeleme ise, hedef çok büyük,
    yok silkeleme değilse vay halimize,
    1/2 güne belli olur,
    haaa birkaç senedir bekleyenler için sorun yok, benim gibi 2/3/4/5 aylığına alanlar için sıkıntı olabilir zarar ettirmez ama kar düşük olur fazla bekletir.

4. destekte kapattı bu düşüşü açıklayacak bir şey yok tahtacı aşağılık at penisi

5. 529 direnç noktasından döndü dün. eğer 529 u kırarsa 544 ikinci dirençtir

6.  Alıntı Originally Posted by sawkolik Yazıyı Oku
    GÖLTAŞ, oldukça uzun zamandır takip ettiğim ve 2018 den itibaren de portföyümde tuttuğum bir hisse.

Şimdiye kadar, yaptığı tavanlardan sonra dönüp dolaşıp o tavan fiyatının altına illa ki sarktı.

Misalen, son olarak bilanço sonrasında 462₺ ile tavan açıp kapatmıştı ama bir kaç gün sonra 462₺'nin altına sarktı.

Tavan olması güzel olsa da böyle bir gıcık tarafı da var.

500₺'nin kalıcı olarak geçileceği bir günün arefesinde olduğumuz umuduyla.

Cümleten bol kazançlar.

Maalesef öyle olmadı ve 500₺ üstündeki 1 aylık gezintiden sonra tekrar altına geldi.

Sanki ikinci çeyrek bilanço zayıf gelmenin de ötesinde, zarar gelecekmiş gibi bir fiyatlama var.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7. Selamlar arkadaşlar teknik destek ne varsa yıktılar tahta kötü bozuldu dağıldım yüklü maldayım öngörüsü olan varmı

8.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar teknik destek ne varsa yıktılar tahta kötü bozuldu dağıldım yüklü maldayım öngörüsü olan varmı
    Bilançoyu içerden sızdırmış olabilirlermi bi olasılık bu var oda kötü ise başka bir olumsuzluk görmüyorum

Sayfa 303/344 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •