Sayfa 487/529 İlkİlk ... 387437477485486487488489497 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

BİST ELEKTRİK ENDEKSİ ndeki Hisselere baktım.
    Hepsi de,
    kıçındaki dona varana kadar kredi ile almışlar.
    kredi oranları da, en azından seneye kadar iyileşecek gibi görünmüyor.
    Hiçbirinde petrol çıkarma hevesi yok.
    Kazandığı para helal olan katılılım şirketleri değiller
    Kendine özel, tahtacılar ordusu yok.
    Bakalım 1 ağustos ve sonrasında
    borsa ve cante nelere gebe,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,546
    Blog Entries
    3
    Zıçtı sıvadı simitris....
    Umarım kurtulma imkanı olur...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

1.81 e vermezler dedim yazdım, dükkan kapanırken zembilin içine atıvermişler.. al eve götür dediler..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

forumun eski tadı kalmadı alenen hissede kaybedenlerle dalga gecilen schadenfreude sendromundakiler var.Size de yaramaz bilin

üyeler burayı terk etti.. ben de ziyaretçi kardeşlelimize yazayım.. al sinyalı sonrası yarım ay içinde rahmetli Cem Karacanın Deniz üstü köpürür, kayığa da binsen götürür şarkısı eşiliğinde giderken kayık hafif su aldı.. tekrar kayık içine girmesi güzel olur..

mesajı yazarken ziyaretçi kardeşlerimizin sayısı da artmış... bu kademelerde olsa ne tavan çekeriz ama..

son olarak kademelerede 1-2 çift söz yazarsak 1.79 altı daha sıkıntılı bir bölgeye gidiş olabilir.. yukarıda 1.96 nefes alınacak seviye, ve 2.17 üzerin de güvenli bölge bulunuyor..

Son düzenleme : esozcan; 31-07-2024 saat: 18:55.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    üyeler burayı terk etti.. ben de ziyaretçi kardeşlelimize yazayım.. al sinyalı sonrası yarım ay içinde rahmetli Cem Karacanın Deniz üstü köpürür, kayığa da binsen götürür şarkısı eşiliğinde giderken kayık hafif su aldı.. tekrar kayık içine girmesi güzel olur..

mesajı yazarken ziyaretçi kardeşlerimizin sayısı da artmış... bu kademelerde olsa ne tavan çekeriz ama..

son olarak kademelerede 1-2 çift söz yazarsak 1.79 altı daha sıkıntılı bir bölgeye gidiş olabilir.. yukarıda 1.96 nefes alınacak seviye, ve 2.17 üzerin de güvenli bölge bulunuyor..
    Sanayi doğalgaza%33 zam geldi. 1 ağustos itibarı ile elektrikler yükselmek zorunda bence. yine de yükselmezlerse, güççülsünler borsanın kıçına girsinler. daa ne diiim.

Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    forumun eski tadı kalmadı alenen hissede kaybedenlerle dalga gecilen schadenfreude sendromundakiler var.Size de yaramaz bilin
    valla arkadaşım sende ne sendromu var bilmiyorum.
    merak ta etmiyorum.
    şu anda 1,80 fiyatına göre 860,000 TL zarardayım.
    aslında zarar kelimesi yanlış.
    çünkü satmadan zarardan söz edilmez.
    CANTE
    "MENKULUN GAYRIMENKULÜDÜR".
    cante'ye menkul muamelesi etmeye devam edenler mutsuz olurlar.
    mutsuz insanlar mutlu insanlara göre daha kötücül oluyorlar.
    burada devamlı yazıyorum.
    ne düşündüysem onu yazıyorum.
    ticarette zarar da var kar da var.
    bilmediği işe giren herkes zarar eder.
    hisse net'i bulmuş ve buraya gelmişsin.
    bence mutlu ol.

[QUOTE=regal1; mutlu ol.[/QUOTE]

ve eğlen....

yine kayıktayız....

Leylak ren,k destek ve direnç olarak 4 defa denenmiş..üzerine çıkarsak, umarım bu son olur..

Sayfa 487/529 İlkİlk ... 387437477485486487488489497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •