Sayfa 401/427 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. maalesef herkes bır oncekı yıla bakacak . 17425 2024 temmuz rakamı 14751 (scaına harıcc ) buna bırde kapmanyalı oldugu eklenınce . yıne satıs yıyecektır hısse . şirketın acılen şapkadan tavsan cıkarması lazım . farklı bır yonelım şart .
    tek gelır kalemının arac satıs olmadıgını da bılıyorum ama algı ıyı değil

2. 410 tp den 240 gelmiş, çerez parasına düşmüş, rakiplerine göre rekor kırmış DOAŞ buralar toplama yeri kademeli şahsen azar azar topluyorum.
    faizler düştüğünde geçen yılki satışları yakalayacaktır diye umuyorum.

3. Burdan alan çok değil 3 yılda yatırdığı parayı temettüden geri alır. Tabi hisse fiyatı ne olur siz hesaplayın artık.

4. Yüksek temettü dağıtması çok da hoş değil... O dağıttığı paralara yeni güzel iştirakler kursaydı şimdi hisse fiyatı da sürünmezdi, üstüne de bir güzel prim yapar kazandırırdı. Dağıtılan temettüleri bir tacirden daha iyi işletmediğimiz sürece hakikat bu oluyor maalesef..
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

5. Hakkıcan bey ben altın alıyorum fiziki kötü günler için. Şu an maaşımdan kat kat fazla pasif gelire ulaştım. Kar artıyorsa sıkıntı yok. Bu sene tüm şirketlerin karı em dolayısıyla düştü. Arada istisnai zamanlar olacaktır. Firma taş gibi yerinde duruyor.

6.  Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Hakkıcan bey ben altın alıyorum fiziki kötü günler için. Şu an maaşımdan kat kat fazla pasif gelire ulaştım. Kar artıyorsa sıkıntı yok. Bu sene tüm şirketlerin karı em dolayısıyla düştü. Arada istisnai zamanlar olacaktır. Firma taş gibi yerinde duruyor.
    Doaş için şu anki BYD gündemi güzel bir fırsat oluşturuyor. Krizde olmasa zaten uygun maliyet oluşturmak imkansız olurdu. Pandemide tüpraş neyse şu an doaşın yaşadığı odur.
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

7. ‘İyi şirketi kötü günde almak lazım gelir.’ Alim Buffett

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    ‘İyi şirketi kötü günde almak lazım gelir.’ Alim Buffett
    şirket iyi temtemettü verimi ilk sırada, satışlar bu krize rağmen gayet yüksek,
    gel görki fk olarak thy ile el ele en dipteler

firmanın nakit akış sorunu da yok
    patron faktörü hissesini süründürmekten hoşlanıyor...

Sayfa 401/427 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •