Sayfa 36/96 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 281 - 288 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Şu an CB yardımcısının bizzat uhdesinde ekibiyle iklim yasası hazırlanıyor.Bu yasa bu yıl meclisten geçerek yürürlüğe girecek.Yasayla yenilenebilir enerji üreticilerinin bir taraf olup üretim kapasiteleri ile doğru orantılı satacakları sertifikaların satıldığı epiaş ın uhdesinde ki tıpkı şu an ptf elektrik piyasasında ki aynı platformda borsaya benzer bir yapıda ihracatçı olup karbon sertifikalarını talep eden şirketlerin diğer tarafta olduğu bir yapı oluşturulacak. Sertifika fiyatları dolar yada Euro cinsi olacak.

Şu an Amerikada ki karbon borsasında bir adet sertifika fiyatı 71 dolardan işlem görüyor.Bu fiyat her yerde birbirine yakın olacak zira arbitraj marjı oluşur ise dünyadan herhangi bir üretici hemen gelip o ucuzluğu yada pahalılığı alım veya satım yönünde değerlendirebilir.
    Avrupa'lılar Türkiye'den verilmiş bir karbon sertifikasına güveniyorlarsa şahane.

Suistimale açık gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    bugünü sayma..bugün extra tepki var..160 ın altına inmez inş..sn.Bozoklu..o zaman tam yerinden aldın..

sayın gürsel bey 160 ın altına seans içi çok indi. kapanışımı kastediyorsunuz.?

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın gürsel bey 160 ın altına seans içi çok indi. kapanışımı kastediyorsunuz.?
    evet..kapanış...bugünü sayma demiştim...ki ona rağmen 160..küsuratlara takılırım diyorsan 159,1..sıkıntı yok..önümüzdeki hafta 160 ın altında ve çevresinde çok takılırsa sıkıntı olur..bilanço ne zaman?

4. 160 dan düşüp anlık 157 yi test edip yukarı çıkmasıda normal..retest derler..yani 160 ı test eder..o mavi bölgede bu hafta içi kalmak lazım..157 nin altına indiği ve kaldığı gün 138 e gider..

5. bilanço pazartesi geliyor sanırım.5 ağustos biliyorum. yanlış okumadıysam.161 den demek pahalı almışım. 138 olursa uzun vadede işimizi bitirirler.hislerim çok kuvvetli ancak heyecanıma yeniliyorum sabrım çok kötü.159.50 den iyileştirerek 161 yaptım.ona üzülüyorum.maliye bakanlığı inşallah tüpraşa takmaz kafayı.

sayın gürsel bey bilanço 5 ağustos olarak kap açıklaması var.
    Son düzenleme : .bozoklu.; 02-08-2024 saat: 19:39.

6. 157 nin altınada vermezler heralde
    Hamdım Piştim Yandım

7. TUPRS - Tüpraş

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Avrupa'lılar Türkiye'den verilmiş bir karbon sertifikasına güveniyorlarsa şahane.

Suistimale açık gibi.
    Sertifikalar avrupadan onaylı ve tek tip,tüm dünyada aynı sertifika[emoji2].Ülkelere ait olan tek şey sadece ticaretin döneceği platformlar.Mevzuat ise tamamen Avrupa Birliğinin yayınladığına uygun hazırlanıyor.Milyar dolarlık karşılıklı ticaret altyapısı ve sertifikalar tüm dünya platformlarında üye olmak kaydıyla ticarete açık.Çocuk oyuncağımı bu işler[emoji2]

İngilizcesi olanlar yada çeviri yaptırarak okuyup öğrenmek isteyenler için linki bırakıyorum.Yatırımcı olmak derse çalışmayı gerektirir.

https://eur-lex.europa.eu/legal-cont...LEX:32023R0956

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Sertifikalar avrupadan onaylı ve tek tip,tüm dünyada aynı sertifika[emoji2].Ülkelere ait olan tek şey sadece ticaretin döneceği platformlar.Mevzuat ise tamamen Avrupa Birliğinin yayınladığına uygun hazırlanıyor.Milyar dolarlık karşılıklı ticaret altyapısı ve sertifikalar tüm dünya platformlarında üye olmak kaydıyla ticarete açık.Çocuk oyuncağımı bu işler[emoji2]

İngilizcesi olanlar yada çeviri yaptırarak okuyup öğrenmek isteyenler için linki bırakıyorum.Yatırımcı olmak derse çalışmayı gerektirir.

https://eur-lex.europa.eu/legal-cont...LEX:32023R0956

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mevcut internet veri tabanı yerine blockcain tabanlı olursa erki alanı artar diye düşünüyorum umarım düşünürler

Sayfa 36/96 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •