Sayfa 103/680 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203603 ... SonSon
Arama sonucu : 5439 madde; 817 - 824 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

  1. İnanan kalır inanmayan çekip gider rızkını 50% mevduat fayisinde arar.

  2. Her başlıkta var 2-3 tane felaket tellalı yapcak bişey yok. Nereye gitsem evrene negatif enerji yayan fukaralar var. İyi diyelim iyi olalım diyorum, yok diyo ben felaket tellalı olacam diyo. İyi ol. Buyur. Meydan senin. Battık bittik kül olduk.

  3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bilanço beklenenden kötü...ama şirketin çarpanları çok ucuzladı.... Şirket iyi ve şeffaf.. Yatırım için ideal durumda..
    Walla bugün 900 leri görünce aldım az biraz nazarlık zira yıl içinde gördüğü en düşük değer 700 tl bu onun yüzde 30 üstünde demek ki enflasyonu katarsak 700 lirada veya altında şu an için, kesin olan bu, bakalım ne olacak...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

  4. Temettümüzü versinler, huzur içinde çözülsün bu iş. Ali, 30 küsür ateşle bakalım. Fazlası da olabilir.

  5. Patrik uyma bu zaykoculara boşver sal gitsin ,, herkez haklı 🇹🇷🇹🇷

  6. Hisse pıtır pıtır yükselir endeks in çok üzerinde bir getiri elde etmesine rağmen bir kaç işini bilen dışında yazan çizen yoktur.
    Hissede yoğunluk artar. Teknikçiler temelciler kalabalıklaşmıştır. Kendinden emin tipler türer .Hissede sert düşüşler görülür ama hemen ardından toparlar. Kendinden emin tipler daha da büyük laflar etmeye başlarlar. Bu dönemde dikkat diyenler dışlanır dalga geçilir hakaret edilir kovulur.
    Hisse de çoşku artar birden bire kalabalık çok artar artık herkes almakda ne kadar ucuz ne kadar gelecek vaad eden bir hisse olduğundan dem vurmaktadır.
    Hisse hafif gevşer. Kalabalık artar. Daha da kendine güvenlidirler artık. Düştükçe almaya devam edilir etrafa da al tavsiyesi verilir.
    Hissede kötü bilançolar haberler gelmeye başlar fiyat daha da düşer ama geçicidir önemli olan ALMAK ALMAK yine ALMAK dır.
    Epey bir süre geçer hisse ara tepkilerler ile trend çizerek düşmüş dür. Geçen fırsat maliyeti bekleme maliyetini kimse hesap bile etmek istemez. Zaten herkes hemencecik stop etmiş kimse ciddi zarar da yazmamıştır.
    Zaman geçer üstte yaşananlar tersinden yaşanmaya başlar bu sefer. Bu hisse hayatta yükselmez leş çöp patronları bile pişman bedelli gelecek batacak sektörü öldü falan nidaları yükselir
    Sonrası yine üstte yazdıklarım sil baştan. Hisseye bakıyorum 2022 içindeki eregl li görüyorum. Umarım yanılırım da eregl gibi bir saçmalık yaşatmaz yatırımcılarına

  7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    eregl 2.5 dolarda kötümserler izler iyimserler zengin olur al bu kirazdan kalmaz birazdan diyordu . Allah aşkına neye kime ne anlatmaya çalışıyorsun. Patrik bu ya forumun delisi işte topik topik gezip boş boş laflar eder durur.
    Oturmuş taşıma maliyeti falan laflar etmişsin klavyenin tık ömrüne yazık be kardeşim. Al verdiği cevaba bak çay demle. Sorsan da müthiş borsacı büyük matematikçi bu forum dar geliyor adama
    Hakketten haklisin
    Çukur gibi olmuş baslik

  8. Bugün kimsenin tadı tuzu yok.

Sayfa 103/680 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •