İnanan kalır inanmayan çekip gider rızkını 50% mevduat fayisinde arar.
İnanan kalır inanmayan çekip gider rızkını 50% mevduat fayisinde arar.
Her başlıkta var 2-3 tane felaket tellalı yapcak bişey yok. Nereye gitsem evrene negatif enerji yayan fukaralar var. İyi diyelim iyi olalım diyorum, yok diyo ben felaket tellalı olacam diyo. İyi ol. Buyur. Meydan senin. Battık bittik kül olduk.![]()
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Temettümüzü versinler, huzur içinde çözülsün bu iş. Ali, 30 küsür ateşle bakalım. Fazlası da olabilir.
Patrik uyma bu zaykoculara boşver sal gitsin ,, herkez haklı 🇹🇷🇹🇷
Hisse pıtır pıtır yükselir endeks in çok üzerinde bir getiri elde etmesine rağmen bir kaç işini bilen dışında yazan çizen yoktur.
Hissede yoğunluk artar. Teknikçiler temelciler kalabalıklaşmıştır. Kendinden emin tipler türer .Hissede sert düşüşler görülür ama hemen ardından toparlar. Kendinden emin tipler daha da büyük laflar etmeye başlarlar. Bu dönemde dikkat diyenler dışlanır dalga geçilir hakaret edilir kovulur.
Hisse de çoşku artar birden bire kalabalık çok artar artık herkes almakda ne kadar ucuz ne kadar gelecek vaad eden bir hisse olduğundan dem vurmaktadır.
Hisse hafif gevşer. Kalabalık artar. Daha da kendine güvenlidirler artık. Düştükçe almaya devam edilir etrafa da al tavsiyesi verilir.
Hissede kötü bilançolar haberler gelmeye başlar fiyat daha da düşer ama geçicidir önemli olan ALMAK ALMAK yine ALMAK dır.
Epey bir süre geçer hisse ara tepkilerler ile trend çizerek düşmüş dür. Geçen fırsat maliyeti bekleme maliyetini kimse hesap bile etmek istemez. Zaten herkes hemencecik stop etmiş kimse ciddi zarar da yazmamıştır.
Zaman geçer üstte yaşananlar tersinden yaşanmaya başlar bu sefer. Bu hisse hayatta yükselmez leş çöp patronları bile pişman bedelli gelecek batacak sektörü öldü falan nidaları yükselir
Sonrası yine üstte yazdıklarım sil baştan. Hisseye bakıyorum 2022 içindeki eregl li görüyorum. Umarım yanılırım da eregl gibi bir saçmalık yaşatmaz yatırımcılarına![]()
Bugün kimsenin tadı tuzu yok.
Yer İmleri