-
Neden þaþýrdýnýz ki 36 dan döndü %20 daha düþse gelecekte otuz altýna. Yüklü malda zarardayým zaten. Maliyet düþürmek için yüksek faizleri göze alabileceðim seviye neresi diye sordum sadece
-
Niye hep böle bi iþler olacagý zaman tuhaf isimler ve yorumlar türüyor :) bence 5lere gelir belli olmaz en iyisi týrsýp satmak gibi ama yatýrým tavsiyesi degil tabi :) bi bitmediniz
-
Bir de demiþki 36dan döndü e ne var 20ye de gelir, ya bunlar matematik bilmiyor bi %100 daha düþer nedir yani demek ne ya, 61den 20ye gelsin tabi oraya gelen 5 e de gelir hodri meydan
-
Tahtacý patron oyuncu her kimler ise, hisse baþý 30tl para gircek olan hisse 40tl, yani paynetsiz arena 10tl eder diyor piyasa, istiyorki 5milyonluk mercedes e serisini 3 e alayým yok kardeþim vermiyoruz, sen bi sür 80-100 bakarýz, az da yolda alýrsýn ya da varyemez varyemez 3-5 komisyon marjý ile takýlýr kumda oynarsýn. millet x3x5 yapar bizin tahtacý evde yok, vizyonsuzlar aklýnca trade ediyorlar, arada marj bile acmadan siz bekle biz bekle.. benim vaktim bol
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri