Sayfa 895/1003 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Iscep ten kkm zaten yoktu simdide ddkkm kaldirilmis yada ben goremedim
    Boşver.
    Zaten bu DDKKM senin kafada oturmamıştı.
    En temel konuları sorup duruyordun çok yakın bir zamana kadar.

2.  Alıntı Originally Posted by spek of hell Yazıyı Oku
    bir iki ay sonra gelecek devaulasyona hazırlık yapmak laızm dövizin son halleri buralar al sat değildir
    Anketi yenileme zamanı geldi...
    https://onlinepoll.me/poll/vote/faiz...once-son-cikis

3. Ben de ddkkm yi yenilemeyi düşünmeyenlerdenim. Prim yok. Olası kur-faiz farkında faizle başabaş noktası için artık %5 vergi var.Olur da kur artarsa zaten 3 ay ya da 6 aylığına kilitleyip eline ilave bir şey de geçmiyor. En azından prim varken risksiz opsiyon+prim oluyordu

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ben de ddkkm yi yenilemeyi düşünmeyenlerdenim. Prim yok. Olası kur-faiz farkında faizle başabaş noktası için artık %5 vergi var.Olur da kur artarsa zaten 3 ay ya da 6 aylığına kilitleyip eline ilave bir şey de geçmiyor. En azından prim varken risksiz opsiyon+prim oluyordu
    Ocak başında DDKKM dönüşüm vardı.
    % 6 primle ve %!36,15 faiz ile (Sıfır stopaj) bir yıl uzattım.
    2025 Ocak başında vadem dolacak.
    O günün şartlarına göre bakacağım.
    Şimdiden bir şey söylemek için erken.

5. Sizib yaptığınız da bir şans olayı. Prim harici tabi dediğim. Prim olmayınca ve stopaj gelince bana pek uymayacak artık. En azından bir kısmını risksiz döviz fonuna bir kısmını da eurobond içeren fonlara aktarım bir ortalama yaparım diye düşünüyorum. Ya da tamamen risksiz fona... Tabi son dakika fikir değiştirmezsem.

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Sizib yaptığınız da bir şans olayı. Prim harici tabi dediğim. Prim olmayınca ve stopaj gelince bana pek uymayacak artık. En azından bir kısmını risksiz döviz fonuna bir kısmını da eurobond içeren fonlara aktarım bir ortalama yaparım diye düşünüyorum. Ya da tamamen risksiz fona... Tabi son dakika fikir değiştirmezsem.
    %6 primi denk getirince , dolarıma % 6 net faiz almak için yıllık bağladım.
    Doları bu denli baskılamaları sonucunda çok daha fazlasını alacağım gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    benjamin yaklaşık 6 aydır sabit,6 ayda 60 dan bagladıgım TL karşılıgı 40k dolar 52k dolar oldu faiz candır gerisi heyecan.35 yıldır bu alemdeyiz.nerde ahtapot lagoz orfoz ordayız ;)
    Bu çok büyük kumar, iyi kazanç.

Kabaca, 20 Mart'ta 32,45'ten $41,5k bozup 180 gün sonra (18 Eylül'de) kur da 33,53 olursa $52,0k.

Türkiye gibi bir yerde 1 gün bile uzun vade. İki gün önce VIX 65 olduğunda Dünya sallandı.

Çökmüş bir sistem de iyi bir uyku için "sade" vatandaşın fiziki doları ve fiziki altını candır.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Bu çok büyük kumar, iyi kazanç.

Kabaca, 20 Mart'ta 32,45'ten $41,5k bozup 180 gün sonra (18 Eylül'de) kur da 33,53 olursa $52,0k.

Türkiye gibi bir yerde 1 gün bile uzun vade. İki gün önce VIX 65 olduğunda Dünya sallandı.

Çökmüş bir sistem de iyi bir uyku için "sade" vatandaşın fiziki doları ve fiziki altını candır.
    Aynen yoldaşım kumar severim oynadık kazandık,bu sefer %50 riske girecegim ortalık malüm toz duman.

Sayfa 895/1003 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •