Arama sonucu : 4268 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    1,76 ya indi 1,75 demedi 1,80 e verdiðimizi alýp yerine koyalým yani.

2. Venezuela iþinden birþey çýkmadýktan sonra cante benim için 300 küsur mw termik santralden ibaret bir þirket oldu kömürü de var ama kömür madeni artý 2.el o kapasitede santral için güncel 363 milyon usd piyasa deðeri pahalý olabilir.
    Zaten adamlar da hababam bulduðuna veriyor malý.
    Herkese bol kazanç ve sabýrlar dilerim.
    Hayatýmda ettiðim en büyük zararý bu kaðýttan ettim.
    Umarým 10 lira olsun tutanlar kazansýn.

3.  Alýntý Originally Posted by regal1 Yazýyý Oku
    1,76 ya indi 1,75 demedi 1,80 e verdiðimizi alýp yerine koyalým yani.
    Bir yýlý geçti,maliyet 2,65. Yavaþ yavaþ ümitlerim kýrýlmaya baþladý. Korkuyorum yeni bir MEMSA vakasý olmasýn.Yalanlarla dolu bir yýl...

Alýntý Originally Posted by kocanas Yazýyý Oku
    Bir yýlý geçti,maliyet 2,65. Yavaþ yavaþ ümitlerim kýrýlmaya baþladý. Korkuyorum yeni bir MEMSA vakasý olmasýn.Yalanlarla dolu bir yýl...
    maliyet 2,15 e düþtü.
    hala daha ciddi zarardayým.
    bist 50 deki hisselerdeki gibi mantýksýz, dengesiz, anlamsýz. niye göre alýnýp niye göre satýldýðý hisseler gibi deðiliz. zaman zaman. keþke baþka hissede olsaydým dedikten sonra, hiç birinin fayda saðlamadýðýný görüyorum.
    en azýndan cantenin alt cenahýnda maliyetlenmiþim.
    umutlarý bir seneyi geçkin ileri atýyoruz. hiç biri de olmadý. en son maduro dedik o da fos çýktý. þimdi ki tarih 17 eylül ve sonrasý. bakalým bundan sonra neyi bekletecekler. inþallah son olur.
    ortada eti butu yerinde bir tesis var. 9 tane kurumsalla birlikte bekleyince umutsuzluk olmuyor.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •