Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7332 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bugun tavana giden kagit yuzde 1 kapanis yapiyorsa tahtaci yine milleti avladi , hisse gidecek gibi gosterip yuzde 7-8 yaptirdi milletede bolundu tavan tavan gider diye baliklama atladi hisseye , milleti tersde birakti , ya esir olacaksin yada kol bacak kesip gideceksin , tahtaci isinin piri , tam bir professional , BU gune Kadar attiklari her kap sonrasi yani olumlu kap sonrasi tahtaci mal yedirerek dusurdu , hep mal yedirdi , tek bir kap haberi dahi hisseye faydasi olmadi , ciddi sekilde tahtaci Al sat yaparak para kazaniyor , bu Kadar zamanidir yatayda gitmesinin de tek bir sebebi var milleti biktirip kol bacak kestirip sattirmak yani milletin malini toplamak , daha Halen toplamak amacli islem yapiyosa tahtaci doymamis Halen ac !! sadece 3 hafta daha sabredip gozlemleyin BU 3 hafta icinde sasa grafigi izleyerek yukari vurmzsa rokete baglamazsa bilinki dedigim dogru tahtaci BU Mali yurutmez cunku doymamis Emeline ulasamamis daha , yani yeteri Kadar toplayamadigi icin hisseyi bi yere goturmez , yatayda yon devam eder yada dahada dusururki millet kol bacak kessin , 3-4 hafta sonra tahtacinin nasil bi politika izleyecegi yada hissenin yonunun ne olacagini az cok kestirebiliriz diye dusunuyorum , ytd .... tahtaci ne yaparsa bizde onu yapariz , o Al sat yaparsa bizde trade yapariz , bizede Al sat yaparim o kazaniyorsa bizede kazaniriz , o nereye biz oraya ,

2.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    bugun tavana giden kagit yuzde 1 kapanis yapiyorsa tahtaci yine milleti avladi , hisse gidecek gibi gosterip yuzde 7-8 yaptirdi milletede bolundu tavan tavan gider diye baliklama atladi hisseye , milleti tersde birakti , ya esir olacaksin yada kol bacak kesip gideceksin , tahtaci isinin piri , tam bir professional , BU gune Kadar attiklari her kap sonrasi yani olumlu kap sonrasi tahtaci mal yedirerek dusurdu , hep mal yedirdi , tek bir kap haberi dahi hisseye faydasi olmadi , ciddi sekilde tahtaci Al sat yaparak para kazaniyor , bu Kadar zamanidir yatayda gitmesinin de tek bir sebebi var milleti biktirip kol bacak kestirip sattirmak yani milletin malini toplamak , daha Halen toplamak amacli islem yapiyosa tahtaci doymamis Halen ac !! sadece 3 hafta daha sabredip gozlemleyin BU 3 hafta icinde sasa grafigi izleyerek yukari vurmzsa rokete baglamazsa bilinki dedigim dogru tahtaci BU Mali yurutmez cunku doymamis Emeline ulasamamis daha , yani yeteri Kadar toplayamadigi icin hisseyi bi yere goturmez , yatayda yon devam eder yada dahada dusururki millet kol bacak kessin , 3-4 hafta sonra tahtacinin nasil bi politika izleyecegi yada hissenin yonunun ne olacagini az cok kestirebiliriz diye dusunuyorum , ytd .... tahtaci ne yaparsa bizde onu yapariz , o Al sat yaparsa bizde trade yapariz , bizede Al sat yaparim o kazaniyorsa bizede kazaniriz , o nereye biz oraya ,

Kimsenin satamayacağını bildiği için (çünkü aktarılan %700 pay iki gün sonra alınıp satılabilek) tavana kadar yükseltip yeni keklik avladı. Sonrada aşağıya çaktı. Harbiden büyük ********lik... İnşallah giren çok olmamıştır. Yazık millete...

Tespitin doğru arkadaşım.. Bu SASA'ya düzgün yatırımcı yaramaz... Tahtacı ne yapıyorsa onu yapmak lazım. O al sat yapıyorsa biz de trade yaparız. o kazaniyorsa biz de kazaniriz , o nereye biz oraya...

Böyle tahtacıya, böyle.....
    Son düzenleme : kardamadam06; 13-08-2024 saat: 10:49.

3.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Kimsenin satamayacağını bildiği için (çünkü aktarılan %700 pay iki gün sonra alınıp satılabilek) tavana kadar yükseltip yeni keklik avladı. Sonrada aşağıya çaktı. Harbiden büyük ********lik... İnşallah giren çok olmamıştır. Yazık millete...

Tespitin doğru arkadaşım.. Bu SASA'ya düzgün yatırımcı yaramaz... Tahtacı ne yapıyorsa onu yapmak lazım. O al sat yapıyorsa biz de trade yaparız. o kazaniyorsa biz de kazaniriz , o nereye biz oraya...

Böyle tahtacıya, böyle.....
    kardan Adam , aynen Boyle , Boyle tahtaciya Boyle islem reaksiyonu , Ben 1 gunde 4 defa hisseyi alip sattigim oldu ayni gun icinde , her 4 defadada karimi yaptim , lot arttirdim , hisse yukselmezse bile lot arttirarak sen yine kar elde edebilirsin , o nasil kar elde ediyorsa bizde aynen devam , sikinti yok ...

Ben koru korune bi hisseyi asik olanlardan biri degilim , o hisseye objektif bakarim , iyi tarafinida gorebilirim kotu tarafinida , borsaya yeni girmis 2-3 yillik dunku cocuk degilim yani , hisseyi her yonden iyi tahlil ederim grafiginede bakarim tekniginede Mali analizinede , tek uzerinde durmadigim konu teknik analizdir , bakarim ama cokta Kayle almam Mali analiz onemlidir o hisseye gireceksem , sonrada grafik incelerim , grafik hic sasmaz her zaman dogruyu gosterir gecikmeli de olsa bi yolunu bulur dogruyu yinede gosterir ,

hissenin tahtacisinin hatta patronun kisiligi karakteride onemlidir cunku hisse o kisilerin onayiyla yon stratejisini belirler , Burasi hisseyle ilgili yatirimcilarin sahsi dusuncelerini analizlerini paylasabilecegi bir forumsa , bende bu forumda bir yatirimci olarak sahsi dusuncelerimi yazip digger arkadaslarimla paylasabilirim , bu son derece normal , Ben ne goruyosam onu yazarim , kimseye pembe dunya resmide cizmem ,altini camurada atmam , yigidin hakkini veririm , iyi yondede kotu yondede , ne eksik ne fazla ,

Ben hissenin son 1 yillik yaptigi hareketlerde yada sirketin yatirim projelerini hayata gecirirken izledigi yolu gorup yapabildigim tahlili burada yaziyorum , sonrada ayni hisseye pozisyon almis digger ortaklara iyi niyetle diyorumki onumuzdeki bi kac sene icerisinde sirket yine pay satis olayina girerse bilinki arkasindan hisse fiyatinin baskilanmasi ve arkasindanda tahsisli sermaye artirimina gidebilir !! ki gidersede hisse sahipleri aynen son 1 yil da yatayda seyrettigi gibi yine 1 yil daha yatayda seyreder ve enflasyondan zarar gorur , zarar gorecegine gider baska hisseye pozisyon Alirsa o 1 yil icinde para kazanabilir diye insanlari simdiden bilgilendiriyorum ,

maymun bile oklavayi 1 kere yutuyorsa Ben insanim beynimi kullanirim ayni tongaya bi daha dusmem , Ben bunun bilincindeyken digger insanlari bununla ilgili bilinclendirmemin kimseye zarari olmaz tam tersine faydasi our ,
    dip not : son 2 sene icerisinde Ben sasada degilim , 190 dususunde sattim , dususlerde trade yaptim , sonrada hissenin en az 6 ay daha gitmeyecegini ongordum ve gittim baska bi hisseye pozisyon aldim , haa keske o hisseye gitmeseymisim baska bi hisseye gitseymisiz Karli cikardik nasipte ne varsa o , ama sasanin o zamanlar gitmeyecegini gordugum icinde sasadan ayrildim , her zaman baska yerlerde first gorursem hissede durgunluk gorursem ayrildim gider baska hissede parami kazanirim sonrada sasada tekrar gelip pozisyonumu alirim , bu 2017 den beri hep Boyle oldu , bundan sonrada yine Boyle olurki baska bi yerde ralli gorursem satar gider orda ralli yapar burada sonrada yine gelirim kacirmam o ralli yi ...

olabilecek kotu senaryoyu simdiden group konusmak o hissenin ileride bu sekilde pay satisina gidecegi anlamina gelmez , belki bi daha Boyle bi islemi hic yapmaz sasa sirketi , biz iyi niyetle olasiliklar uzerinde konusuyoruz ,

gelipte burada sirketi kotuleyip hisse uzerinde manupilasyon yapmiyoruz art niyetli insanlar gibi ...

Ben 2 yil oncede burada yazdim 190 dususunde , beklemeyin satin alttan alin trade yapin diye , simdide diyorum , 6 ay oncesindede yazdim trade yapin diye , hissenin yada tahtacinin ne yaptigini gorebildigim icinde onun yarattigi dalgada sorf yaparsan cok guzel para kazanabilirsin , bunu yazdim hep

zamaninda ne soylediysek her tek kelimenin arkasindayim , baskalari gibi hisse bu sene bedelsiz vermiyecek diye gelip burada insanlara korku pompalamadim , hisse bu yilda bedelsiz Verdi hatta tarihi rekorunu kirdi yuzde 700 gibi bi oranla Verdi , spk ya basvurdu sirket bedelsiz icin, birileri cikti yine spk onaylamayacak filanca hisse gibi spk onay vermedigi gibi bu hissede taban taban gidecek dediler , spk onayida Verdi , simdide diyolarki sasa bedelsiz verdi kac lira kar ettin diyolar , hisse daha benim hesabima gecmedi yarin hesabima gececek neyin karinin hesabini yapiyolar ,
    icmeden kafayimi buluyolar bu insanlar gelip burada yazi yaziyolar

zannediyolarki bedelsiz hesaba gectigi zaman Hemen hesabinda bi kac milyon kar gorunecek bunun kafasini yasayip burada ona buna satasmak nedir ,
    Ben daha evvelde yazdigim yada savundugum seyleri Halen savunuyorum , okuyupta okudugunu anlayamayan , kafasinda kurgular kuran , farkli senaryolar ureten insanlar var , kendi haline birakiyoruz onlari , kendi capinda oynasinlar sorun yok , biz bu hisseyi uzun vade aldik , benim vadem omur boyu , yani amacim temettusunu emekli maasi gibi alip yemek her yil , bu amacla simdiden yatirimimi yaptim , bedelsizin bana bu sene bi cikari olmaz ,bunu Ben zaten biliyorum ama sadece 2 sene sonrada 2026 yil sonunda o bedelsizlerin hesabima nasil bi kar yazacagini simdiden gorebiliyorum , kaldiki 2030 senesinde beni nasil ihya edecek onu cok ama cok iyi biliyorum , Allah uzun omur verirse olmezsek kismetse o gunleride goruruz insallah hayirlisi ile ,

idrak edemeyenlere yada bu is bilmeyenlere bilgilendirmedir , bedelsiz ayni sene seni milyoner etmez borsaya uzun vadede bedelsizin seni nasil milyoner ettigini gormek istiyorsan herhangi bir hisseye 10 bin lira yatirim yap 5 yil bekle olurki zarari edersen 10 bin lira gibi komik bi rakamda zarari edersin hic bi sekilde sana koymaz bu meblag , sonrada hesap edersin yuzde kac binde kac getirisi olmus bu bedelsizlerin bana diye hesabini yaparsin ,

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •