Sayfa 452/998 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Bi de bu emekli resimlerinde , evden kocakarı tarafından sittir edilip, sokakta takke ile dolaşmak mecburi mi yani emeklilerin biz illa takke giyecez , demelerine ne neden olur ki?

Bi tane borsacı dede var "Nur/lu-suz " herif takkeyle akıl veriyor, sanki Namaz kılarken hisse hesabı yapıyor gibi geliyor bana, günahını almayayım

2. sokak röportajında siyasal islamcıların ingstagram kapatılmasını hamasın liderine yas tutulmasını eleştirmiş diye tutuklanıyor bu çürüyen toplumda ne muhalefet ne sivil toplum örgütlerinden hiç kimse oralı değil hiç kimsenin umrunda değil oysa ne kadar vahim bir saldırı olduğunun farkında değil bu anayasanın bize verdiği düşünce ve ifade özgürlüğüne yapılan faşizan bir saldırıdır sıra size gelecek bana ne diyenler bekleyin e böyle çürümüş topumlarda insan ömrü darbelerle ekonomik krizlerle geçer sokaklarında hergün cinayetler saldırılar soygunlar en küçük tartışmalar cinayetle sonuçlanır yapay zekayla insanlarımıza zeka nakli yapılmalı bence kurtuluşumuz yapay zekadadır

3.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    sokak röportajında siyasal islamcıların ingstagram kapatılmasını hamasın liderine yas tutulmasını eleştirmiş diye tutuklanıyor bu çürüyen toplumda ne muhalefet ne sivil toplum örgütlerinden hiç kimse oralı değil hiç kimsenin umrunda değil oysa ne kadar vahim bir saldırı olduğunun farkında değil bu anayasanın bize verdiği düşünce ve ifade özgürlüğüne yapılan faşizan bir saldırıdır sıra size gelecek bana ne diyenler bekleyin e böyle çürümüş topumlarda insan ömrü darbelerle ekonomik krizlerle geçer sokaklarında hergün cinayetler saldırılar soygunlar en küçük tartışmalar cinayetle sonuçlanır yapay zekayla insanlarımıza zeka nakli yapılmalı bence kurtuluşumuz yapay zekadadır
    Bence bu %52 oyu verenlerin ömrü gecti zaten.

Yasadiklari her gun darbe.

Mevlana'nin dedigi gibi, ölüm günü düğün günüdür ( Şeb'i Arus )

Keske bilebilseler.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bi de bu emekli resimlerinde , evden kocakarı tarafından sittir edilip, sokakta takke ile dolaşmak mecburi mi yani emeklilerin biz illa takke giyecez , demelerine ne neden olur ki?

Bi tane borsacı dede var "Nur/lu-suz " herif takkeyle akıl veriyor, sanki Namaz kılarken hisse hesabı yapıyor gibi geliyor bana, günahını almayayım
    Rahmetli babam (1928 doğumlu) jandarma inzibat eskiden şehir içinde de görev yapardı, takkeli birini gördüğünde takkesini süngüyle delip sonra takkeyi eline verip, götüne bir tekmeyle gönderirmiş, onun ezikliği her halde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Bunun oy'u olmasa ne yapardik bilmem.

https://www.youtube.com/shorts/hKaitTaAuEw

K.Y. Kurumu otellerinde(!) tatil konaklaması yapıp; sarımsak pahalıysa olmasa da olur; makarna, patates, soğan ekmek yiyip karnımızı doyurduktan sonra sinemaya gitmek bize düştü.
    Sabah çok yıldızlı tatil köylerinde uyanıp tereyağı, bal ile kahvaltı yapan, öğlen etin bin türlüsüyle, akşam ise sebze meyve ağırlıklı menülerle beslenebilen kesim belli artık, onlara ne ki sinema tiyatrodan.

Dolayısıyla soğan ekmek yedikten sonra sinemaya gitmekte sakınca yok.. gibi..

Ankara'da bir buçuk ay önce 90 liradan 100 liraya çıkan damacana su 115 lira olmuş, minibüs 17,5 liradan 25'e çıkmış.
    Avuç içi kadar çeyrek kokoreç 120 liraydı İzmir'in kuzeyinde fakir sitelerinin orada.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunun oy'u olmasa ne yapardik bilmem.

https://www.youtube.com/shorts/hKaitTaAuEw
    Belediye seçimlerinde Kütahya, Afyon, Uşağa bakıp bir an umutlanıyorum, sonra Tavşanlı'da sokağa çıkınca, bu ahaliden bir bok olmaz diyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Belediye seçimlerinde Kütahya, Afyon, Uşağa bakıp bir an umutlanıyorum, sonra Tavşanlı'da sokağa çıkınca, bu ahaliden bir bok olmaz diyorum.
    Beni umutlandiran, sokak roportajinda AKP'den baska partiye oy vermemis adamlarin pismanliklari.

Hemen tamami kandirildik diyor, yalan konusuyor diyor.

Bir onceki genel secim oncesi bunlari demiyordu bunlar.

Sayfa 452/998 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •