Sayfa 645/981 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ALTINS1 i 11 haziranda 23.20 den aldığımı ifade etmiştim(bazı arkadaşlar bizzat tşk etti)(o günkü mesaj kayıt altındadır)

ALTINS1 26.98 oldu..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İsrail alıcağını aldı gazzenin içinden geçti toprağını genişletti çoğu çocuk kadın katletmiş şimdi yaptığını ateşkes vs ile meşru hale sokup soğuması peşinde.Gazzeye şuanda liman yapıyorlar tam karşısında 500 milyar dolarlık doğal gaz var.ABD ne kazandı silah tüccarlarının isteğine yerine getirdi bol bol silah satışı dün daha 22 milyar dolarlık silah onayı geldi.Biz iç siyasette ey israil diye kullandık , dedikleri doğru ise ticarette yara aldık ,İranda aynı bizim gibi iç siyasette kullandı sonuç olarak bu götlere kimsenin birşey yapamayacağı zaten belliydi , Irak,suriye,libya,mısır buralarda bu filmi gördük kaybeden biz olduk yer altı zenginliklerini alıp giden silah tüccarları oldu.Herkes kendisine verilen rolü oynuyor film gibi düşünün iyi adamlar , kötü adamlar ve filmde ölecekler.
    Hamas in müthiş ikramıni İsrail kacirmadi
    Geçen bir video izledim gazzeli bir gariban bizi İsrail den önce hamas dan kurtarın diye yalvariyordu

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh

Napcak merak ettim, üstüme mi fışkırttırıcak
    Afrika'ya sekiz işçisi olarak gönderecem dedi. Öyle bir şey olursa gara aletleri konusunda kitap yazarsın. Dünya rekoru sayende yenilenir tabi ölmezsen

4. Altın1 s ilk halka arz olduğunda buraya yazmıştım geçen sene

alım sınırı olduğunu 1 kg bu sebepten 3 farklı kişiden alım yaptığımı söylemiştim

ayhan başkan şahittir ölümcül ralli bekliyorum demiştim ) abkacım sende şahitsin değil mi ???
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hamas in müthiş ikramıni İsrail kacirmadi
    Geçen bir video izledim gazzeli bir gariban bizi İsrail den önce hamas dan kurtarın diye yalvariyordu
    İşbirlikçi FİLİSTİNLİLERDİR.Onlardan var..Biizat İSRAİL için çalışan satılık filistinliler var.

Her ülkede milletin beka mücadelsinden farklı düşünen ve düşmanla ittifak yapan hainler olmuştur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Altın1 s ilk halka arz olduğunda buraya yazmıştım geçen sene

alım sınırı olduğunu 1 kg bu sebepten 3 farklı kişiden alım yaptığımı söylemiştim

ayhan başkan şahittir ölümcül ralli bekliyorum demiştim ) abkacım sende şahitsin değil mi ???
    Şahidim..Hatta kğ. alımından bahsetmiştin..

belli kotası var demiştin.

7. hİsselerim çok diri maşallah en yüksek seviyede seyir ediyor şuan günlükte

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şahidim..Hatta kğ. alımından bahsetmiştin..

belli kotası var demiştin.
    bugün enerjisada ki hareket sana gelsin o zaman

Sayfa 645/981 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •