Sayfa 653/981 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Ben kıyıpta harcayamadığım parayı bizimki 5 dakkada Beşiktaş yapıyor
    Bazan kıskanmıyor değilim, alışkanlık heralde
    Bize atalarımız sürekli birikim tasarruf aşılamışlar sindoma abi öyle oluncada para harcamayı bilemiyoruz.
    Şimdiki gençlik fena, sabah kaç lira harclık verirsem vereyim akşam eve döndüğünde bitmiş oluyor
    Hamdım Piştim Yandım

2. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1d
    İsrail ordusundan Lübnan'ın güneyine hava saldırısı

https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...086836370.html

dedik ya gazzeyle işi bitti orayı soğutup limanı yapıp gazı çıkarıp işine bakıcak şimdi lübnan tarafıda koridor açma derdinde ama ABD seçimlerinden dolayı flu
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben kıyıpta harcayamadığım parayı bizimki 5 dakkada Beşiktaş yapıyor
    Bazan kıskanmıyor değilim, alışkanlık heralde
    Bize atalarımız sürekli birikim tasarruf aşılamışlar sindoma abi öyle oluncada para harcamayı bilemiyoruz.
    Şimdiki gençlik fena, sabah kaç lira harclık verirsem vereyim akşam eve döndüğünde bitmiş oluyor
    bak bir anımı anlatayım yazlıkta evin balkon kapısı ahşaptı oğlan 16 yaşında ozaman aylardan temmuz dedim boya alayım nasıl boyacağını sana gösterim 2-3 saat içinde sallanarak bu kapıyı bana boya dedim ücretinide vericem dedim o sıcakta o kapıyı öf pöf diyerek boyattırdım ertesi gün balkonun bütün her yerine pimapen yaptırdım geldi baba madem pimapen yaptıracaktın neden bana ahşap kapıyı boyattırdın dedi paranın nasıl kazanıldığını hissetmeni istediğim için bunu yaptım dedim ilk dersiydi ogun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

İsrail ile İran arasında her geçen gün artan gerilim 'Dünya savaşı' iddialarını gündeme getirirken, ABD'nin Orta Doğu'ya yaptığı yığınak ise endişeleri artırmış durumda. İran'ın İsrail'e karşı her an misilleme yapması beklenirken, ABD'den ise dikkat çeken bir mesaj geldi. Pentagon Sözcüsü Pat Ryder, "İran saldırırsa bölgedeki askeri gücümüzü kullanırız." diyerek adeta gözdağı verdi.

Bu arada Erdoğan coştu......

10958...............Long açtık......kısa bir vur kaç yapalım Erdoğan konuşurken.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi nereden alıp nereye getirdiğimizi milletimiz biliyor

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1d
    İsrail ordusundan Lübnan'ın güneyine hava saldırısı

https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...086836370.html

dedik ya gazzeyle işi bitti orayı soğutup limanı yapıp gazı çıkarıp işine bakıcak şimdi lübnan tarafıda koridor açma derdinde ama ABD seçimlerinden dolayı flu
    peki hocam gazzeye girdiği gibi lübnana da girebilir mi elini kolunu sallaya sallaya o zaman dünya daha çok ses çıkarmaz mı ne dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 653/981 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •