İsrail az önce Hizbullah a ait silah deposunu vurdu.....
İsrail Gazze de kendi askerlerini yanlışlıkla vurdu ölü ve ağır yaralılar var....
Tokatlı shortta mısın
Kerem Serindereli
@KeremSerindere1
·
1 sa
Ana pazar hissesi #megap konkordato ilan etti. Süreci takip edeceğiz. Yatırımcılarına üzüldüm. Bu süreç sizi üzebilir bakalım nasıl seyir olacak.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bugun badem bofası bahhattin ve şimşekle piyasaya sokulan hsbc alaattin bunlar bugun kendi aralarında topu çevirdiler , paylaştıkları tahtaların bazılarından yabancı çıkışı olmuş gibi haftaya daha net görürüz.Piyasa bizim için vurkaç çünkü yapılan teknik hareketi hacim desteklemiyor.aşağıda 2.83-2.75 beklentim devam ediyor.3.02 üzeri hacimli günlük kapanışlarda beklentim çöp olur.
gün içi düşüncem sorulmuştu düşüncelerim bu yönde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz günlerde bacağı kırılmıştı. Yazar Abdurrahman Dilipak tarafından Özel'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Dilipak Özel'in bacağından silahla vurulduğunu iddia etti. CHP ise söz konusu iddiayı kesin bir dille yalanlayarak Dilipak'a tepki gösterdi.
Yer İmleri