Sende çok zalımsın sindoma abi madem kapıyı değiştirecen niye boyattırdın, bu hareket yaptığı işin gereksiz olduğunu düşündürür.
Bende odasını boyattırmıştım, alacalı farklı renk tonlu fırça izli acaip bişii yapmıştı,gülmemek için kendimi zor tuttuydum, hala aklıma geldikçe gülerim
bende çok güzel olmuş biraz daha dikkatli olsan bir şaheser çıkartırmışsın dediydim verdim gazı verdim gazı o gazla iki gün sonra tekrardan odayı boyamıştı.
Ama
ne yaparsak yapalım çalışmayı sevmiyorlar
Ellerinden düşmeyen bir telefon yada pc de oyun oynamaktan bıkmayan bir nesil karşımızda
Teknoloji insanlığı bitirecek bu gidişle
Halbukisi teknoloji insanlık için faydalı demişlerdi, kandırıldık.
Yapay zeka bence insanlığın sonunu hazırlıyor. Ve gün gelicek insanlar birbirleri ile diyalogu tamamen bitirecek.
Hamdım Piştim Yandım
*Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kişi başına düşen milli gelirimiz 3 bin 608 dolarken, 2023 yılında 13 bin 110 dolar seviyesine ulaştı- AA
o zaman emekli ne diye 12500 alıyor, yaklaşık 373 dolar ediyor , 13100-373: 12727 dolarımı kimden alacağım acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
14 Ağu
Erdoğan: Türkiye ne zaman kendini toparlasa, ne zaman ekonomide kabuğunu kırmaya çalışsa bir bahane üretip bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar. Allah’a hamdolsun bunların hiçbirine eyvallah etmedik
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Deniz Yavuzyılmaz
@yavuzyilmazd
AK Parti tarzı Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan karayolu projelerinde;
Tutturulamayan araç geçiş garantileri nedeniyle hazinede açılan deliğin boyutunu tespit ettik.
2024’ün ilk 6 ayında⬇️
Hazinenin görevli şirketlere yaptığı garanti ödemesi: 36.109.378.774 TL
36 Milyar 109 Milyon Lira!
Kaynak: KGM 2024 Mali Durum ve Beklentiler Raporu⬇️
lübnan tarafında kendine güvenlik koridoru oluşturmak istiyor aynı zamanda gazze üzerindeki bulutları oraya kaydırıp oralarda eşeleniyor.Hamasın içindede ,talibanın içindede,ışıd in içindede ,pkk nın içindede , yemendeki grupların içindede daha bugun değil kuruluşlarından itibaren ABD istibaratı ile kordineli çalışanlar mevcuttur.
lübnandan sallıyor roketi adamda gidip orayı vuruyor kuzey ıraktan bize salladıklarında pkk yı bizde gidip vuruyoruz.Şimdilik oraya girme konusunda fren yaptılar Trump veya harrısona silah tüccarları devam et derse orayada girecek
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Kişi başına düşen milli gelir yıllık galiba. Bu durumda 373*12 = 4476$ Bize ait 8.634$ başkasının cari hesabında. Maalesef son dönem ekonomik uygulamalar tamamen alım gücümü mahveden, iyice fakirleştiren uygulamalar oldu. Sayın Şimşek'in politikalarının bedelini maaşı eline geçmeden vergi ödeyen ben oldum.
Sıradan bir insan
Yer İmleri