Sayfa 654/981 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi nereden alıp nereye getirdiğimizi milletimiz biliyor
    bilmeyen mi var dimi ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Sende çok zalımsın sindoma abi madem kapıyı değiştirecen niye boyattırdın, bu hareket yaptığı işin gereksiz olduğunu düşündürür.
    Bende odasını boyattırmıştım, alacalı farklı renk tonlu fırça izli acaip bişii yapmıştı,gülmemek için kendimi zor tuttuydum, hala aklıma geldikçe gülerim
    bende çok güzel olmuş biraz daha dikkatli olsan bir şaheser çıkartırmışsın dediydim verdim gazı verdim gazı o gazla iki gün sonra tekrardan odayı boyamıştı.
    Ama
    ne yaparsak yapalım çalışmayı sevmiyorlar
    Ellerinden düşmeyen bir telefon yada pc de oyun oynamaktan bıkmayan bir nesil karşımızda
    Teknoloji insanlığı bitirecek bu gidişle
    Halbukisi teknoloji insanlık için faydalı demişlerdi, kandırıldık.
    Yapay zeka bence insanlığın sonunu hazırlıyor. Ve gün gelicek insanlar birbirleri ile diyalogu tamamen bitirecek.
    Hamdım Piştim Yandım

3. *Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kişi başına düşen milli gelirimiz 3 bin 608 dolarken, 2023 yılında 13 bin 110 dolar seviyesine ulaştı- AA

o zaman emekli ne diye 12500 alıyor, yaklaşık 373 dolar ediyor , 13100-373: 12727 dolarımı kimden alacağım acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    14 Ağu
    Erdoğan: Türkiye ne zaman kendini toparlasa, ne zaman ekonomide kabuğunu kırmaya çalışsa bir bahane üretip bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar. Allah’a hamdolsun bunların hiçbirine eyvallah etmedik

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi nereden alıp nereye getirdiğimizi milletimiz biliyor

Deniz Yavuzyılmaz
    @yavuzyilmazd
    AK Parti tarzı Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan karayolu projelerinde;

Tutturulamayan araç geçiş garantileri nedeniyle hazinede açılan deliğin boyutunu tespit ettik.

2024’ün ilk 6 ayında⬇️

Hazinenin görevli şirketlere yaptığı garanti ödemesi: 36.109.378.774 TL

36 Milyar 109 Milyon Lira!

Kaynak: KGM 2024 Mali Durum ve Beklentiler Raporu⬇️

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    peki hocam gazzeye girdiği gibi lübnana da girebilir mi elini kolunu sallaya sallaya o zaman dünya daha çok ses çıkarmaz mı ne dersiniz?
    lübnan tarafında kendine güvenlik koridoru oluşturmak istiyor aynı zamanda gazze üzerindeki bulutları oraya kaydırıp oralarda eşeleniyor.Hamasın içindede ,talibanın içindede,ışıd in içindede ,pkk nın içindede , yemendeki grupların içindede daha bugun değil kuruluşlarından itibaren ABD istibaratı ile kordineli çalışanlar mevcuttur.
    lübnandan sallıyor roketi adamda gidip orayı vuruyor kuzey ıraktan bize salladıklarında pkk yı bizde gidip vuruyoruz.Şimdilik oraya girme konusunda fren yaptılar Trump veya harrısona silah tüccarları devam et derse orayada girecek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sende çok zalımsın sindoma abi madem kapıyı değiştirecen niye boyattırdın, bu hareket yaptığı işin gereksiz olduğunu düşündürür.
    Bende odasını boyattırmıştım, alacalı farklı renk tonlu fırça izli acaip bişii yapmıştı,gülmemek için kendimi zor tuttuydum, hala aklıma geldikçe gülerim
    bende çok güzel olmuş biraz daha dikkatli olsan bir şaheser çıkartırmışsın dediydim verdim gazı verdim gazı o gazla iki gün sonra tekrardan odayı boyamıştı.
    Ama
    ne yaparsak yapalım çalışmayı sevmiyorlar
    Ellerinden düşmeyen bir telefon yada pc de oyun oynamaktan bıkmayan bir nesil karşımızda
    Teknoloji insanlığı bitirecek bu gidişle
    Halbukisi teknoloji insanlık için faydalı demişlerdi, kandırıldık.
    Yapay zeka bence insanlığın sonunu hazırlıyor. Ve gün gelicek insanlar birbirleri ile diyalogu tamamen bitirecek.
    Her kelimesine katılıyorum,bilğe biri demişki sen tohumu ekersin ağaç olur büyür, ama onu kontrol
    edemezsin der,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Kişi başına düşen milli gelir yıllık galiba. Bu durumda 373*12 = 4476$ Bize ait 8.634$ başkasının cari hesabında. Maalesef son dönem ekonomik uygulamalar tamamen alım gücümü mahveden, iyice fakirleştiren uygulamalar oldu. Sayın Şimşek'in politikalarının bedelini maaşı eline geçmeden vergi ödeyen ben oldum.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kişi başına düşen milli gelirimiz 3 bin 608 dolarken, 2023 yılında 13 bin 110 dolar seviyesine ulaştı- AA

o zaman emekli ne diye 12500 alıyor, yaklaşık 373 dolar ediyor , 13100-373: 12727 dolarımı kimden alacağım acaba?
    Sıradan bir insan

Sayfa 654/981 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •