Sayfa 458/998 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Sadece bunlar degil.

Inanilmaz yetenekte tiyatro sinema sanatcilari var.

Haluk Bilginer gibi, Devrim Yakut ve diger yuzlercesi gibi.

Dunyanin neresine gidersen git Turk Dizileri izlemis milyonlar seni bagrina basiyor.

Diplomatlarimiz ise emlakcilik yapiyor.

Bizim millet cok ustun bir millettir.

Haksizlik etmemek lazim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ata Demirer ve Cem Yilmaz var.

Ustelik bu adamlar dunya capinda.

Biz de olmayan bu adamlara layik bir toplum.

Yoneten pislik,oy veren %52 pislik.

Geri kalan sokakta konusmaya dahi korkuyor.

Kime anlatacaklar.
    Ne diyor muhalif kalemşörler,ülkede bir elin parmakları kadarız,doğruları söylesek nafile bu milleti yola getirmek zor,geçmiş zamanda böyleydi,o zamanlar aziz nesin bu milletin %60 kısımı aptal demişti,karşı gelindi oda oranı 80 cıvarına çıkarttı,tak partide bunu bildiği için 22 senedir başta,taka evet oyu verip yargıyı istediğin gibi kullan dedi bu halk,oda kullanıyor,bir elin parmakları kadar halkmı kurtaracak bu ülkeyi,karşında çok kurnaz bir şahıs var,içi çürüse bile davasından vaz geçmiyor mezara kadar anca diyor,mesela bu çıpınanların içinde benim gibilerde var,ama karşındaki durmak yok yola devam diyor,bouşuna dememişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye,bizlerde bir umut diye doğru gerçekleri söylemeye devam ediyoruz,çünkü mecburuz bu vatan bizim vatanımız başka vatan yok,yok,çünkü herzaman böyle gitmez su akar yolunu bulur eninde sonunda bir avuç kalsak bile.

3. sizin o komedyen dediğiniz kişiler salonlarda sosyeteyle gırgır şamata yapan adamlardır hiç birisi komedi sanatçısı değildirler levent kırca seviyesinde adamlar değiller yani sanatçı yetenekleri yoktur kameralarla şişirilmiş sanatçı diye pazarlanan tiplerdir

4.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    sizin o komedyen dediğiniz kişiler salonlarda sosyeteyle gırgır şamata yapan adamlardır hiç birisi komedi sanatçısı değildirler levent kırca seviyesinde adamlar değiller yani sanatçı yetenekleri yoktur kameralarla şişirilmiş sanatçı diye pazarlanan tiplerdir
    Yanlissiniz.

Cem YILMAZ'in gosterileri 25 senedir kapali gise oynuyor.

Dunyada bunun ornegi yok.

Erdoğan: Ekonomide sorunları ve sıkıntıları çok iyi biliyoruz, enflasyonda düşüş başladı, fiyat istikrarını sağlayacağız

Erdoğan: Fiyat istikrarını sağlayacak, daha önce yaptığımız gibi ilan ettiğimiz takvim çerçevesinde enflasyonu tek haneli oranlara tekrar çekeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Ekonomide sorunları ve sıkıntıları çok iyi biliyoruz, enflasyonda düşüş başladı, fiyat istikrarını sağlayacağız

Erdoğan: Fiyat istikrarını sağlayacak, daha önce yaptığımız gibi ilan ettiğimiz takvim çerçevesinde enflasyonu tek haneli oranlara tekrar çekeceğiz
    bir daha nas uygulamadan enflasyon düşmez reiz
    sana yanlış anlatıyorlar, nası bıraktığında geçen yıl enflasyon kaçtı şimdi kaç.?
    sana bana ne oluyor hele o keloş memede, enflasyon sonuçtur böyle biline..!!

7. Türkiyede tüik le enflasyonu tek haneye çekmek çocuk oyuncağı bunun lafımı olur doğrusu bu küçük şeyleri konuşmasını cumhurbaşkanına yakıştıramıyorum

Cem yilmaz sokak hayvanlarina hic destek vermedi neden acaba?etliye sutluye bulasmiyim amaaan mi dedi?

Sayfa 458/998 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •