Sayfa 85/187 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 673 - 680 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. İyi ki zarar yazmamış yoksa taban olurdu herhalde, öyle böyle bir kar var en azından, bu vesileyle aşağıdaki boşluklara yöneldi tahtacı, alım gelmezse işi zor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

**aksa nın cenazesi ortada kalmaz...

3. Hiçbir cenaze ortada kalmaz.
    Hayatta kalma şansı üzerinden tutmuyor muyuz
    Nabzını.
    Her daim çekiyoruz kabızını.
    Ne vakit ayağa kalkacaksa artık.
    Karbon fiber girdileri mide bulandırıyor.
    Orada bir hava kaçağı var ama inşallah ağızdan yellenmez yine yöneticiler de doğruyu söylerler.
    Ytd.

4. Orada belli bir fiyattan dönemsel taahhüt vardı diye hatırlıyorum.
    Biİm kayıplarımız dow un kazancı olarak yurtdışına akıp, oradan da malum grubun cebine giriyor olmasın?
    Şeytanın avukatlığına soyunuyor insan ister istemez.
    Ytd.

**piyasa dengelendi...BOFA harici pek veren kalmadı gibi...piyasanın gücü yetmediği yerde çoğunlukla LODRİK Bey devreye girerdi...bu zaman kadar.....

6. 5-6 sene önce karbon elyaf, geleceğim malzemesi diye yatırım yaptım. 5-6 senedir 0’a 0, elde var 0. HATTA - üstüne -.

Ya ben yatırım yapacağım ürünü seçemedim ya da bunlar gerçekten beceriksiz.

Yazık…

Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    5-6 sene önce karbon elyaf, geleceğim malzemesi diye yatırım yaptım. 5-6 senedir 0’a 0, elde var 0. HATTA - üstüne -.

Ya ben yatırım yapacağım ürünü seçemedim ya da bunlar gerçekten beceriksiz.

Yazık…
    bnimki 17 sene oldu...sabrın sonu selamettir...ama ben CONCORDE sendromuna girdim...

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    bnimki 17 sene oldu...sabrın sonu selamettir...ama ben CONCORDE sendromuna girdim...
    ben de 2009'da başladım, 15 sene oldu... hala almaya devam ediyorum.

ama dow-aksa'nın hala zarar yazıyo olmasına bir türlü aklım ermiyor. faaliyet raporunda "Artan kapasite ve üretim geliştirme neticesinde operasyonel karlılığı devam etmekte olup yatırımların devreye alınmasından kaynaklı amortisman gideri ve finansman maliyetleri nedeniyle net kar yaratma kapasitesi sınırlı kalmıştır." diyor ama bir türlü geçemedi gelir amortisman giderini.

2 yıl önce karbon elyafı 14.500 tona çıkaracağız diyorlardı. onunla ilgili de bir bilgi düşmedi hala.

ben seviyorum bu şirketi, düzgün iş yapan, sürekli büyüyen, teknolojiyi takip eden, söylediğini yapmaya çalışan bir şirket. yerinde durmuyor, sürekli hikaye peşinde. bi şirketi bu kadar uzun zaman takip ettiğinde, daha geniş bakabiliyorsun sanırım.

Sayfa 85/187 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •