Sayfa 204/272 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254 ... SonSon
Arama sonucu : 2172 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Yok neden yok biliyormusun?

Adam imtiyazlı hissesini gizliyormu? hayır

Adam Yatırım yapılma ihtiyacını gizliyormu? hayır

Adam Borsa kurdu olduğunu saklıyormu? hayır

Adam ın kendi parasıyla bu işlerin olmayacağını bilmiyormusunuz? hayır?

Adamın şirketi savasa hastalığa vs ye duyarlı olduğunu bilmiyormusunuz? hayır

Adam şirketin borclu olduğunu saklıyormu? hayır

vs vs vs vs

bir cok madde daha bunları ben görup yazıyorsam siz görmek istemeyip kulak ardı ediyorsanız suc ne bende, ne kuti de. suc hayaller peşinde koşanlarda . . . . .bakın kağıt kafayı kaldırmaya calıstığı zaman borsa tokat yiyor, yetmiyor hastalık işi cıkıyor yetmiyor savaş muhabbeti bitmiyor faizler dusmuyor. bu kadar borcluyken (asağı basmak için fırsatı varken) niye kopartıp götursun tahtayı? biraz matematik kafası lutfen. acımasız adam aıyorsanız mesele bakın enerji sektörune mesela alfas a mesela astora devasa şirketleri nasıl pamuk hallaclar gibi atıyorlar. her seyin bir zamanı var.. zaman suclu arama zamanı değil. afrikadaki salgın ayağına bizim ilaç şirketleri tavan yapıyor. yani hikaye lazım. hikaye bulunca yapıstırıyorlar tavana. burayada hikaye lazım.

saygılarımla
    Konuyu amacından saptirdiginizin farkında değilsiniz herhalde sn.besijtask,
    Astor ve alfas gibi şirketlerin nerden nereye gittiğini bilmiyorsunuz herhalde,
    Bunların fiyat kazanç oranı vede defter değerine hiç baktinizmi.
    Globalin fiyat kazanç ve defter değerini bu hisselerle yan yana yazın bakalım değerleme nasılmış.
    Pandemi doneminde olsak anlarım ama şimdi kimde bu degerlemeye mazeret aramasın vede verdiğiniz sirketlerle kiyaslarken lütfen ciddi olunuz.
    Piyasa fiyatlamasi bu deseniz saygı duyardım,ama alfas ve Astor ile kıyaslayınca gerçekten komik olmuş bizde onların dörtte biri kadar gitseydik bizide hallaç pamuğu gibi atsalardi.
    Sağlıkla

İmtiyazlı hisseyi gizlemek zaten mümkün değil,
    4 lu yada 5 li çete kendi aralarında top çeviriyor vede biz bunu yiyoruz öylemi,
    İster gitsin ister gitmesin ama kurtmeni aklama çabasına gerek yok sn,Besijtask
    Bu firumdakilerin ekseriyeti biliyor,
    Size kurtmen ile iyi muhabbetler diliyorum,
    Sağlıkla

3. Sn beşiktaşk . Sizlerlerle geyik yapıyor.. ortada bir değer var... kısa ve net... ve bu değer holding e geçti ... ytd

4. Dün ki genel kurulda en çok dikkatimi çeken yıllara göre verilecek temettü miktarları.. Neredeyse bugünkü holdingin değeri kadar. yıllar itibarıyla şöyle ki; 2028-2029 arasında 265 milyon dolar
    2029-2030 yılları arasında 350 milyon dolar
    2030-2031 yılları arasında 450 milyon dolar..
    Evet, bu süreç uzun bir zaman ve benim gibi 23 sene bekleyip zarar eden bir yatırımcı için zor bir karar olur.(ben bu yılları beklemeye göz alarak yeni bir yatırımcı, olaylara daha farklı bakan bir yatırımcı olarak biriktirmeye başladım)Yalnız bu fiyatlardan yeni yatırımcılar için beklenmeye değer.. Geçen Yıllar sayın patronun bu şirkete inanan eski yatırımcıları bugünkü hisse fiyatıyla perişan ettiğini gösteriyor..
    Bakalım; bu işin sonu nereye varacak.. Artık kim öle kim kala...Saygılarımla...

5.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Sn beşiktaşk . Sizlerlerle geyik yapıyor.. ortada bir değer var... kısa ve net... ve bu değer holding e geçti ... ytd
    Oyyyyy ölurummmmmm. . . . . . .ortada bir değer var derken? siz borsanın amacını hala anlamamıssınız ne diyeyim. . . . . .

Değer patrona yarar size değil. . . . . . .bu şirket dediğim yere gidecek ama siz yine bir seyi kacırmayın derim. . . . . . şirketin bir marka değeri yok. marka değeri varmı yokmu öğrenmek için cıkın sokakta iki kişiye sorun bakalım bu şirketi ve sahip olduklarını bilen cıkacakmı? şirketin elinde belirli sureler için alınmıs işletme hakkından baska bir seyde yok. heee n gaz falan filan var ama onlarında ederi (değeri değil) belli. aldığı limanların kimisi atıyorum 5 kimisi 15 seneliğine ilet diye verilmis yerler. buraya kadar her sey normal şirketin yatırımları tamamlanmıs olsa bizim memo ineği sağmaya baslayacak taşan sutlerde KY ye akacak deriz ama kazın ayağı öyle değilki adam para kazanmaya basladığında hemen parayı bir yere kanalize ediyor ve borcluluk devam ediyor. kime? nitelikli yatırımcı olan kendisiyle iltisaklı yerlere tabiki sonucta o şirketten nasipleniyor. maas alıyor refah payı alıyor. her turlu masrafı şirkete dayıyor. vs vs vs yani adam bu hayatı yasıyor siz cımıs değerde surdan burdan dem vuruyorsunuz. sonuc senelerdir ortada dediğimden baska cıkan bir sey yok.

sn cinali size gelince siz olayı ceteye keteye bağlamıssınız işin basitine bağlamıs gidiyorsunuz. cıkmıyorsa cete..... eeee cıkınca o ceteye kimse laf etmiyor o nasıl olacak. her tahtanın bir tahta yapıcısı vardır siz buna cete deyin ne derseniz deyin ama işin sistematiği böyle. ayrıca madem cok prosunuz alfayla vs ile kıyas istemiyorsunuz. acın bakın bakalım globalin borclar artmısmı azalmısmı son bilancosunda? ondan sonra bir daha konusalım.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Sn,Beşiktaş
    4 lu çete derken ironi var yani bunlar karşılıklı işlem yapıyor demek istediğim.
    Diğer hususlar için verdiğiniz cevaplar ancak sizi tatmin eder, zaten yeterince cevap değil bence,hele kiyasladiginiz sirketler ile.
    Sagliklar

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn,Beşiktaş
    4 lu çete derken ironi var yani bunlar karşılıklı işlem yapıyor demek istediğim.
    Diğer hususlar için verdiğiniz cevaplar ancak sizi tatmin eder, zaten yeterince cevap değil bence,hele kiyasladiginiz sirketler ile.
    Sagliklar
    Ben kimse tatmin olsun diye yazmıyorum. hakikat bunlar. en klasik laftır en az su kadar ederi var bu kadar ederi var demek. madem o kadar ederi var. girer bir babayiğit alır malı. ama demek değilki kimse yuklenmiyor. sadece kenardan kenardan takılıyor.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

8. üç beş sayfa önce yapilan yorumlar teknige temele dayalıydı...

son yorumlar dedikodu gibi ...hiç bi anlam ifade etmiyo..
    bitirmissiniz hisseyi ....��iyi öyleyse neden burdasınız��

Sayfa 204/272 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •