Originally Posted by berkimcans Bazıları sadece görmek istediğini görür 10882 den lönklerimi kapattım, madem öyle işte böyle
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 10882 den lönklerimi kapattım, madem öyle işte böyle Kutlarım Dayucuğum
Originally Posted by berkimcans Kutlarım Dayucuğum Şindi lönklerimi akşam pazarı ucuzluğunda yerine koyabilirsem paraları katlarım real time online olarak dayucuğum
Originally Posted by *Bozkurt Şindi lönklerimi akşam pazarı ucuzluğunda yerine koyabilirsem paraları katlarım real time online olarak dayucuğum Akşam Pazarı ucuzluğu kesin olacak diyorsun yani, ya tezgahta alacak mal kalmazsa,
Originally Posted by berkimcans Kutlarım Dayucuğum Originally Posted by *Bozkurt Kuzu ile bu uğursuzluk çözülmez dayu Önce bi hamama gidelim, güzelce yıkanalım hiç kuru yer kalmasın sonra kırk tas su dökelim kırklanalım. daha sonra nefesi kuvvetli iyi bir üfürükçü hoca bulup üfletelim Cuma tavsiye etmiştim haftasonu uğradıysa reiz https://www.youtube.com/shorts/0FZVh0tGkfk Hocanın nefesi rüştünü ispat etmiş işte Emlak inanmam filan diyor bide
Originally Posted by bahriyeli Hocanın nefesi rüştünü ispat etmiş işte Emlak inanmam filan diyor bide yukardaki bozkurtun video/hikayesi bile inan daha inandırıcı öpülmüş mabadın davası olmaz reyiz üfleme hikaye.. birilerinin kekelenesi varmış hocaya gidip kükele beni hocammm demiş.
Originally Posted by *Bozkurt 10882 den lönklerimi kapattım, madem öyle işte böyle aferim bozkurt.. o kadar anlatıyoz.. hala yannış katlayanlar var amokaçi
Forum Rules
Yer İmleri