Bu saatten sonra yapacak hiçbir şey yok bu enflasyon ortamında çok yükseklere giderse bakarız yoksa 100 olmuş 75 olmuş birşey ifade etmiyor
Bu saatten sonra yapacak hiçbir şey yok bu enflasyon ortamında çok yükseklere giderse bakarız yoksa 100 olmuş 75 olmuş birşey ifade etmiyor
Nasıl olsa satmayacağım toplarım bende ufak ufak.. hazır buralara kadar düşmüşken
PKART, büyük usta Cemil Meriç'in o meşhur sözünü sana uyarlamak istiyorum :
"Sen kendime yaptığım en büyük saygısızlıksın."
Bu kadar süre kimi bekleseydim gelirdi, kimi bekleseydim......![]()
Yüzü kasap süngeri ile silinmiş, vurdumduymaz Kör Ayvaz kılıklı bir tahtacının/piyasanın/spekin elinde pkart için uma uma döndük muma.
Merdivenler cennete değil cehennem götürüyor gibi
Bir bakıma bu noktada emniş tahtasına benzetmeye başladım .
Citiye gönderilen mallarlada bakalim ne gösterilmek isteniyor ne izletecek bize yakında görürüz.
Umarım sıraya giripte pkart tahtasindan mal alamadığımız günlere geliriz![]()
Şimdilik standart hareket yapti 3 e 4 e katla sal aşağı. Cok asagilara 90 altina salmasa umidim artardi acikcasi ama mal kaptirma derdi yok gibi. surec sanırım cok uzayacak ve arada 2x 3x yapip uzun yatis donemleri gecirecek hissi uyandiriyor...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
60 tl den alıcıyım bekliyorum...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Arkadaş yeter artık bu işkence, size kaç lazımsa basın indirin oraya alın ne kadar alıyorsanız, bu durumu izah için tek başına "ayıp" kelimesi yetersiz kalıyor.
Bayramlık ağzımı açıp söveyim mi ağzı açılmamış küfürlerle, ne işe yarayacaksa ‼️‼️‼️
Yer İmleri