Sayfa 121/454 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 3632 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Adamlar borsaya girip hisse alıyorlar,yani araştırmadan bodoslama daliyorlar,stoplos,bedelli,bedellsiz,temettü,serma ye artırımı azaltımı,ihtisaslı artırım,poip,gözaltı vs herneyse den hiç haberleri yok,peşinden sana ahkam kesiliyorlar,battıkları zamanda biz zaten uzuncuyduk demeye,işte borsa adamı böyle up uzun uzatır,zaten borsamız diken üzerinde 3-5 yıldır,ben 2010 senesinden beri vurkaç yapıyorum güvenim olmadığı için,adam bir sorup soruşturur,mesela adam megap almış tahtası kapanmış iflas aşamasına gelmiş hala laga luga yapıyor devlet kurtarır diye,önce devleti yönetenler kendisini kurtarsın,kurtarmak için yasaları kendi tekeline almışlar bize bir pok olmasın diye,neyse asabım bozuluyor.
    Araştırıp alım yapıyorum alımları lakin bir hisseye girince seziliyorsun ve iyi aldıysan senle uğraşıyorlar.

Bu ara Bir hissede yakalandım.Asuzu,ttrak bunlarda %15 ila 20 eksideyim almadan bekliyeceğim.YTD.

Birinde neredeyse boşalttım.Logo karla 80 den almıştım.

Birinde de biraz sattım lakin uzunda 90 TL bekliyorum.EGGUB YTD. buda maliyet 40/42 arası.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Araştırıp alım yapıyorum alımları lakin bir hisseye girince seziliyorsun ve iyi aldıysan senle uğraşıyorlar.

Bu ara Bir hissede yakalandım.Asuzu,ttrak bunlarda %15 ila 20 eksideyim almadan bekliyeceğim.YTD.

Birinde neredeyse boşalttım.Logo karla 80 den almıştım.

Birinde de biraz sattım lakin uzunda 90 TL bekliyorum.EGGUB YTD. buda maliyet 40/42 arası.
    Kenti izlemeye al tahtacısı mahsus oyalıyor,zirveden %50 aşağıda 850-1350 oyalanıyor,tepe noktası 1550,burayı aşarsa uçar,bilanço bekleniyor şu aralar,iyi gelirse gittiği zaman pis gidecek...ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    Mevduat faizi güncelleme tablosu.

100 bin lirasını mevduatta değerlendirmek isteyen birisi stopaj oranı da düşüldükten sonra 32 günün sonunda yıllık yüzde 53.82'dan faize bağladığı parasından 4485 lira faiz getirisi elde ediyor.

500 bin lirasını aynı şartlarda vadeye bağlayan bir mudi ay sonunda 20 bin 770 lira net faiz getirisi, 1 milyonunu bağlayan mudi ise 44 bin 850 lira faiz getirisi elde ediyor.

BİLEŞİK FAİZİ YÜZDE 69.30

Mevduat faizinin bir yıl boyunca yüzde 53.82 seviyesinde kaldığını varsayarsak ve her ay alınan faizle birlikte yeniden mevduata paranın bağlandığı düşünülürse bir yılın sonundaki faiz getirisi bileşik olarak yüzde 69.30 oluyor. Başka bir deyişle 1 milyon liraya brüt 692 bin 962 lira faiz geliyor.

Yüzde 7.5 stopajı düşüldükten sonra net faiz 640 bin 989 lira oluyor. Son açıklanan enflasyon oranı yüzde 61.78 olmuştu. Başka bir deyişle faizlerin bu seviyelerde kalması halinde paranın enflasyona karşı erimesi durmuş oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    9990'da tökezleyen bir borsa var,yeni yatırımcılarda isteksiz,bugünde cuma hafta sonu,çoğu yatırımcı işi garantiye almak için satıcılı olabilir tatilde başının rahat olması için,çünkü ülke ekonomisi her kaosa açık,başta bir zat var sağı solu olmayan...ytd.

Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır ..

Tarihimizin en önemli savaşlarından biri olan Sakarya Meydan muhaberesi 103 yıl önce bugün başladı ..

Başka ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    Endex 9800 sınırında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır ..

Tarihimizin en önemli savaşlarından biri olan Sakarya Meydan muhaberesi 103 yıl önce bugün başladı ..

Başka ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .

Acaba iktidar bunu biliyormu onların sayesinde var olduklarını,üstelik geçmişte kurtuluş savaşı bile olmadı diyenlerde vardı,öyleye giresun gönüllü 5000 kişiden oluşan 42-47 alaylarda hayeldi,neyse onu diyenler cehennemin dibine gitsin...Kurtuluş savaşında savaşan Atamız başta olmak üzere silahtar arkadaşlarını hepsini saygı ile anıyorum,ruhları şad olsun.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Acaba iktidar bunu biliyormu onların sayesinde var olduklarını,üstelik geçmişte kurtuluş savaşı bile olmadı diyenlerde vardı,öyleye giresun gönüllü 5000 kişiden oluşan 42-47 alaylarda hayeldi,neyse onu diyenler cehennemin dibine gitsin...Kurtuluş savaşında savaşan Atamız başta olmak üzere silahtar arkadaşlarını hepsini saygı ile anıyorum,ruhları şad olsun.
    Amin

Saçmalıyanlari kagale bile almıyorum önünde sıfatlar olsa bile.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 121/454 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •