Þimdi bu haberlere göre dýþ yatýrým gelir,devamlý baðcýyý dövene kim yardým ederki,hem döveceksin peþinden yardým bekleyeceksin,ingiliz deli tavuk gibi kapý,kapý dolaþsýn dursun![]()
Þimdi bu haberlere göre dýþ yatýrým gelir,devamlý baðcýyý dövene kim yardým ederki,hem döveceksin peþinden yardým bekleyeceksin,ingiliz deli tavuk gibi kapý,kapý dolaþsýn dursun![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Valla ne diyeyim ak koyun kara koyun biribirine karýþtý,tepeden emir geldiði an üstüne çullanýyorlar Atatürkçülerin,basit bir ahmak yüzünden imamoðlunada devamlý yükleniyorlar,þimdi onu býraktýlar mansura giriþtiler,bahane ne konser,çünkü açýk bulamýyorlar,ülkeyi soyup soðana çevirdiler hesap soran yok,hep ele geçilmiþ yargý yüzünden vebalide evetçilerin üstüne resmen onlarý lanetliyorum bu ülkeye bunu yaþattýklarý için,bide merkezde trol baþý fahrettin var herkesi gözetliyor kurduðu sistemlen,valla onuda kanser ettik enerji yoðunlaþmasýylan,bu ülkeye gerçekten faydasý çok büyük olanlarýn enerji sarmalýda çok yüksektir !!!
Þimdi teðmenler olayýnýn sonucunu bekliyoruz,bana bu durum ergenekon kumpasýný hatýrlattý,piþkince foya meydana çýkýnca kandýrýldýk diye iþin içinden sýyrýldýlar guya oda guya,çünkü kugu bir darbe gördük,o darbeyi önleyen ATATÜRKÇÜ SUBAYLARDI,baktýlar bunu gördü ordunun için tam temizlemesi hakim oldu onlar için,hedef ATATÜRKÇÜLER,yalandan timsah göz yaþý akýtýyorlar,bilen gerçeði biliyor.
Erdoðan: Vatandaþ kýrmýzý ete beklediði fiyatlarla ulaþabilsin diye gerekirse süratle Uruguay’dan Brezilya’dan bu büyükbaþ hayvan ithalini yapalým talimatýný verdim. Bunu deðerlendireceðiz ve bu adýmlarý da atacaðýz
Erdoðan: Emeklimizi, memurumuzu, asgari ücretlimizi, toplumun hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeyeceðiz. Muhalefet bu konuyu istismar ediyor. Önümüzdeki dönemde ayný prensipler çerçevesinde hareket edeceðiz ve enflasyonun üzerinde, alým gücünü koruyacak çerçevede muamele edeceðiz
Erdoðan: Aslolan enflasyonun kalýcý bir þekilde düþürülmesidir. Vatandaþlarýmýzýn aldýðý temel mallarda enflasyon yüzde 28,5. Sebze meyve gýda dahil mallarda ise yüzde 40 civarýnda. Enflasyonu þu anda biraz yüksek tutan kira ve özel eðitim gibi hizmetlerdeki enflasyondur
Yer Ýmleri