Sayfa 563/615 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Fiyatlara yön veren kişi sanırım bu seviyeden memnun, çok aşağıya gelsin istemiyor. Elinde yeterince hisse olduğunu düşünüyorum. İlâve alım konusunda çok istekli değil. Piyasadaki genel görünüm zayıf olduğu için sahte ataklar hariç yukarıya sürmek de istemiyor. İsteyen bu seviyelerden toplasın ya da dayanamayacak olan varsa satsın diyor!

2. maymun gözünü açtı

3. yalnız bunların sitelerine bir girip bakayım dedim 10-15 tane vitaminden başka bir cacık yok bunlar nereden kazanıyor parayı? c vitamini satarak mı?

yıllar önce eczbaşı ilacı bıraktı otel inşaat işlerine girdi falan diye bir haber duymuştum. ilaç şirketi üzerinden otel falan işletmiyorlardır inş.

bir faaliyet raporu okusam iyi olacak çünkü mevcut görüntüsünü hiç sevmedim. koskoca eccacıbaşına yakışmıyor

öbür tarafta türk ilaç çatır çatır izotonik tuzlu su satıyor, gen ilaç 100 milyarlık ilaçları üretiyor ya sen eccacıbaşısın ya tobarlan bıragma gendini

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Gene mi maymun geldi, maymun zile mi bastı
    Maymun hep sabah geliyor akşam dönüyor kardeşim bu hisse gerçekten saçmalık oldu 600 mlyn işlem hacmi ile sonuç bu ise gerçek bir manipülasyon bu başka söylenecek bir şey göremiyorum...

5. emeklilikte sağlık masraflarımı üstlensinler diye selec, ecilc, trilc, genil den oluşan bir dohtur sağlıkçı fonu oluşturayım dedim ama ecilc bu portföyle en fazla c vitamini temin eder bana. :/ bilemedim başka biriyle mi değiştirsem

6. Belki bir miktar çakmıştır bugün. Hisse fiyatı tepedeyken çakılacak diye bir kural yok. Diğer taraftan işlem hacminin çok büyük kısmının karşılıklı olduğunu yazmaya gerek bile yok..

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Belki bir miktar çakmıştır bugün. Hisse fiyatı tepedeyken çakılacak diye bir kural yok. Diğer taraftan işlem hacminin çok büyük kısmının karşılıklı olduğunu yazmaya gerek bile yok..
    Bu fiyattan çakıyorsa daha da milletin beklediği rakkamlara herhalde çıkarmaz kolay kolay, merak ettiğim işlemleri farklı kurumlarda karşılıklı yapıyor acaba yazılımla mı yoksa ekip ile mi?

8. Diğer olasılık işlem hacmini yükseltip yukarı hareket öncesi dikkat çekmek istiyordur. Hisse tam aşağıya boynunu çevirmişken izin vermiyor, manzaralar karışık

Sayfa 563/615 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •