az evvel senetlerin dibini karıştırıken EGEEN gözüme çarptı...
55 günlük pembe, kapanışın 9.1243 üzerinde kalmış SMK mürdümüm ise -2.1495 altında kalmış..
bunun anlamı,fiyat,12.006 seviyesinde yukarı yapsa bile(kırma olasılığı düşük olan) L-6 14.169seviyesini geçemediği için düzeltme devam etmiş. 10.934.50 görülmüş ve kırılalarak SMK mürdümümde 2.1462 altında kalmış..
kısaca YEŞİL PEMBE ve MÜRDÜM 3 önemli destek kırılmış/test edilmiş..
Mürdüm kırılmış gibi gözükse de çevresinde yapacağı kapanışlarla destek görevini sürdürebilir.. ancak SMK aylık kahve olan 10.183 altı kapanışlarda zayıflamaya devam etme olasılığı artabilir.. senet grafiği daha rahat gözlemlenebilmesi için taramada egeen altında ve mürdüm artı değerde olan konya grafiğinide gönderiyorum..
iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Filozof üstadım hani egeeni her yerden (y) alıyorduk,nolduki paramızmı bitti gazımızmı bitti,ne oldi yahu.![]()
Borsayı belli seviyelerde tutup kağıtların anasını bellemek, nasıl beceriyorlar bunu? 18 binden 10 binlere. Konya 12 binlerden 6 binlere. Rezillik
Yer İmleri