Sayfa 564/610 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Diğer olasılık işlem hacmini yükseltip yukarı hareket öncesi dikkat çekmek istiyordur. Hisse tam aşağıya boynunu çevirmişken izin vermiyor, manzaralar karışık
    Ne yaptığını söylese Feriye de falan yemek ısmarlayayım insanı merakta bırakıyor işin kötüsü yüzde 30 civarı takaslarda yüzde 1 , 2 gibi ilk 5 te olan çok az oynuyor , ilk 5 te günlük aylık, 3 aylık sadece citi yabancı satıcı oluyor az biraz , ama kim alıyor tabii ki yapıkredi

2. Aldığım günden beri düşüyor montrol satışı var kasaya para girecek halen hissemiz düşyor

3. Endeksin gidişatı 50 liranın altının görülmesini neredeyse garanti ediyor. Bugün olmasa bile haftaya endekste %5-10 düşüşler olabilir. Azdan az çoktan çok gider, banka hisselerini şişirenler düşünsün.

4. Endekse alıcı gelmiyor faiz borsayı bozdu, ben gırtlağıma kadar borsadayım, artık satma noktasını geçtik gibi.. Yani borsaya ayırdığımın hepsi ile....

Ama yüzde 10 düşüş olması çok olur yüzde 3 olabilir diyelim anlaşalım... Endeks için..
    Hisselere yansımasını herkes hissesine göre düşünsün ...

Bugün hafta sonu riski nedeniyle eksi kapatırsa Pazartesi sabah artı açar ama çarşambaya kadar hep aynı terane işlem hacmi de komedi...

5. Vatandaş dövize yönelmeye başlarsa borsa fonlarında çözülme görülür, fonlar mecburen satıcı tarafa geçer. Evet %10 büyük bir değişimdir ama her şey dövize bağlı. Bir yandan faiz diğer taraftan döviz gelirse ilk aşamalarda borsa dayak yer.

6.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Vatandaş dövize yönelmeye başlarsa borsa fonlarında çözülme görülür, fonlar mecburen satıcı tarafa geçer. Evet %10 büyük bir değişimdir ama her şey dövize bağlı. Bir yandan faiz diğer taraftan döviz gelirse ilk aşamalarda borsa dayak yer.
    Bu döviz işi bir muamma ama kkm çözülüyor mevduat a vb gidiyor deniliyor, kaynak merkez bankası, zira döviz rezervleri hep artıyor geçen hafta gene artmış.

Bundan sonra Soner hocayı dikkate almadan iş yapmam ama aracı kurum krupiyeleri maaş ları için bizi sattılar hep ysnlış bilgi 3 lira komisyon için haziran ayında 12500 ler konuşuldu..

Yıl sonunda bankalar eksi yaparsa, rasyolar ve görev zararları için, muhtemelen süper bono gelir onlara dedi Soner hoca bu önemli bir öngörü o zaman bankaları yine coşmuş görebiliriz...

7. Soner sanırım Marbaş'ın analistidir, arkasında 4-5 ekran varken konuşuyor.Küresel tarafta her şey yeniden süt liman oldu ama dün dinlediyseniz faizler yükselirken de And de konut ve borsayı coşturdular, şimdi faizler düşecek diye hazırlık yapılıyor. Dün Mete Yüksel anlatıyordu Fed faizleri düşürecek ama bir yandan da bilançoyu küçültüyor. Paranın maliyeti ucuzluyor ama dolaşımdaki miktarı azaltılmak isteniyor. Tehlikeli bir dönemeçtir bu. Bu arada ben Ecilc hissesi almaktan çekinmem, fiyatın aşağıya gelme olasılığına rağmen bugün de aldım. Euro/dolar paritesinin iyileşmesi de Eczacı vb kuruluşlara yarar, bı da bir kenarda dursun.

8. Evet çok doğru bir şey bunu duydum , paranın maliyetinin azalıp, dolaşımdaki miktarın çekilmesini, çok doğru bu nasıl olacak hiç bilmiyorum ama duydum maliyeti az olan şeye ulaşımın zorlaşması demek bu da gelişen piyasalara beklenen miktar gelmeyebilir demek.

Endeksi bu düşük işlemle lunapark gondolu gibi yaptılar yarım saatte herşey değişiyor..

Sayfa 564/610 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •