Sayfa 492/998 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1821.60 GAYME!

Eşşeğin şeysine su kaçırdılar artık!

Bu para nedir derseniz, araç muayene haracı.

Neredeyse 5 kuruş işletme gideri olmayan, TÜVTÜRK soygunu.
    Üstadım bu parayı verip kurtuluyoruz değil mi?
    Ekstradan motor kaputu üstüne yatırmasalar bari.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1821.60 GAYME!

Eşşeğin şeysine su kaçırdılar artık!

Bu para nedir derseniz, araç muayene haracı.

Neredeyse 5 kuruş işletme gideri olmayan, TÜVTÜRK soygunu.

Ocakta 2.700 civarı olacak
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım bu parayı verip kurtuluyoruz değil mi?
    Ekstradan motor kaputu üstüne yatırmasalar bari.
    Öyle bir film afişi var , kaputun üstüne bağlamışlar D. A. ı, Kazım Kartal da bakıyor...

Bu Türgev pardon Tüvtürk ün ödeme seçenekleri için kullanılabilir bir afiş olabilir isterseniz ödemeyi böyle alalım tarzında veya indirim yapalım..

Sonradan tesadüf ettim Kazım Kartal, TGRT de mübarek veli insanları anlatan dizilerde oynadı.

29 Milyon kayıtlı araç × 900 gayme = Yaklaşık 1 milyar dolarlık yıllık vurgun...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. ibb nin başkanı siyasal islamcıların elebaşlarının icraatlamıza imza vermeyerek engelliyorlar icraatlarımıza bulduğumuz düşük faizli kredilere imza vermiyerek halkımıza hizmet etmemizi engelliyorlar bunu bütün istanbullulara duyuramıyorlar bunları daha yeni
    konuşuyorlar siyasal islamcılara böyle yapılsa bunu günlerce aylarca konuşurlardı üstgeçitlere köprülere yazarak milletin kafasına gözüne sokarlardı chp nin önceki saftirik başkanı bunları konuşmayı akıl edemiyordu kk oğlu ve yanındaki safralar chp den ihrac edilmeli bunlar bir rüzgar yakalamış yükseliş trendine girmiş chp yi engellemeye çalışıyorlar siyasal islamcılara hizmet ediyorlar chp bunların babalarının işletmesi değildir deli muharrem gibi ayrılıp kendilerine parti kursunlar Türkiyede yetmiş yaşını aşan insanlara siyasi yasak konmalı bu moruklar yaş aldıkça bunak oluyorlar kimisi anayasa mahkemesi kapatılsın kanunlar iptal olsun diyor kimisi kanun benim ağzımdan çıkanlar kanundur kimse demiyor ya eğerkanunlara uymazsak bu ülkeyi mafya ülkesi olur herkes silahını bıçağını alırkendi işini kendisi halleder mahkemelere hakimlere savcılara gerek kalmaz bu moruklardan kurtulmalıyız gençlerimize sahip çıkmalıyız onları cumhuriyetimizi yıkmaya çalışan tarikatlarıncemaatlerin yurtlarına mecbur bırakmamalıyız özgür gençlere hitaben iktidar olduğumuzda bu sorunu çözeceğiz vaatlerde bulunmalı yani sadece gençleri hedef almalı Türkiyenin moruklarının çoğunluğu eğitimsiz kalabalıklardır büyük çoğunluğu arap sempatizanıdır onlardan ülkemize bir fayda gelmez ülkemizi bunlar batak haline getirdiler

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Cenin pozisyonunda ellerimizle yüzümüzü kafamızı kapattık bekliyoruz dayağın bitmesini, sürekli tekmeyle, yumrukla , sopayla vuruyorlar, yorulmalarını bekliyoruz, artık dayak bitsin diye.

Her olumsuz şeyde dayak artıyor, hiç bir olumlu şeyde durmuyorlar. Mehmet Şimşek istifa etti demişler, Hizbullah saldırmış, Suriye'de devriyelerimiz başlamış., üstüne konkordatolar , resesyon, yüksek faiz, düşük kur,..... Bitmez....
    Abi o devasa kârlar edildiğinde
    1 faiz düşüktü
    2 enflasyonun altında faiz vardı.
    3 Çok fazla yatırım aracı kalmıyordu dolar baskılanmış olduğu için
    Tüm bunlar göz önünde alındığında borsamiz dolar bazında %100 un üzerinde prim yaptı. Şimdi ise faizler %50 ve kredi maliyetleri çok yüksek. Patronlar cebinden kolay kolay para koymaz bu şartlarda. Borsada çoğu şirket yeni sayılır ve finansman için borsaya açıldı. Hatta bir şut fabrikası süt alacak parası olmadığı için halka açılıyor. İnek alıp yatırım yapmıyor ya da başka yatırım adam sütü alacak parası yok. Böyle bir sürü şirket var. Borsada adam akıllı sağlam şirket sayısı 100 tane borçsuz ise parmak sayısı kadar. Bu şartlarda ya dolar yükselecek ya borsa düşecek 6000-7200 e. Birde denetim firmaları şirketlerden para alıp denetim yaptığı için bir şekilde şirketler burada iş veren oluyor denetim firmaları da muhasebe hileleri yapıp patronu koruyor. Bu konuyu çözmek için denetim firmalarıni maliye atayıp ücretini de maliye belirlemeli ve yaptıkları denetim konusunda sorumlu olmalı.

Spk :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Adalet bakanı : Bazı sosyal medya mecralarında Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek hakkında asılsız istifa haberleri yaymak suretiyle borsa yatırımcısını yanlış yönlendirmeyi amaçlayarak zarara uğramalarına sebebiyet veren, olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine neden olan, maksatlı ve yanıltıcı haberleri yapanlar ve yayanlar hakkında;

Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi uyarınca “Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçundan ve Sermaye Piyasası Kanununun 107/2 maddesi uyarınca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyunu dezenformasyon ve gerçek dışı bilgilerle yanıltanlara, açıklama ve paylaşımlarla ekonomide spekülasyona neden olanlara müsaade edilmeyecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 492/998 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •