Sayfa 347/373 İlkİlk ... 247297337345346347348349357 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    2012 bilemedim 2013 yılları hisse 2 tl dolarda o civarda. Yaklaşık rakamlar, eski gün, ozamanlar da bir sene taşıdım. Defter değerinde idi yaklaşık. Aradan 12 yıl geçmiş, hisse 0.6 dolarda ve defter değerinde. Zamana karşı erimiş. Bir 12 yıl daha beklersek iyice kuşa dönecek, bu gidişata. Gidişatı değiştirecek ne var,
    Gidişatı değiştirecek çok şey var aslında...Mesela Ilgın'a bir organik gübre tesisi kurmak ki, bu alanda bir çok firma ortaya çıkmaya başladı ve buradaki rezerv kalorifoik değer yönünden bu tür bir yatırıma gayet uygun...Veyahut atıl bir şekilde duran şirkete ait arsa ve araziler üzerinde projeler geliştirmek...Şahsen ben İstinaf kararı sonrasında bu türden bir "açılım" beklentisindeyim...Olmayacağını bilsem 1 dakika durmam burada...Bu saatten sonra Ilgın'a bir termik santral kurulamayacaktır ki Dünyada bile artık yeni başlayan bu türden bir yatırım kalmadı, yapana da deli diyorlar...200 milyon ton kömürü de 3-5 ton satarak değerlendirmek de olmaz...Bir çare düşünmeleri lazım bence...

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    ..........bu gidişata. Gidişatı değiştirecek ne var,
    Geçmiş sayfaları okudum, orada bu durumu değiştirecek birtakım gelişmelerden bahsetmişsiniz.ayrıca patronla tanışık olduğunuzdan ve ona güven duyduğunuz dan bahsetmişsiniz. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur, tabi bu hisseye yükseliş olarak yansır ama benim için genetik şifre önemlidir, akrep herzaman akrep tır, yılanda herzaman yılandır.borsada patron da herzaman patron dur. Belki biz patron olsak aynı şeyleri yapacaz. Bu hissede de ana sözleşme hep değişmiş, şirket ismi hep güncellenmiş, yatırımcı kuşa dönmüş. Hisse dolar bazında birşey kazandırmamış. Borsadaki patronu bu kadar beceriksizken park Holding'in patronunun dünya çapında yatırımlar yapıp büyümesi incelenmesi,üzerine kitap yazılması gereken bir durum. Acaba o yatırımların başlangiçı bu hisse üzerinden olsa bu hisse park holding mi olacaktı,patron karı ve büyümeyi görünce hep bana diye halka açık şirketi ondan mı unuttu, sorular,sorular.Ozaman hissede ne işin var diyeceksin. Para çok, ne alsam satsam derken eski defterleri karıştırdım. Formu okuyunca ılgın kömürü ile hidrojen yakıtı, gübre gibi laflar da ve sizin iyi niyetiniz ilgimi çekti. Aldım üç beş lot.

3. Şirkette yakın dönemde çok önemli ve bir o kadar olağandışı şeyler oldu...Bunlardan ilki Esas Sözleşme değişikliği diğeri de devasa boyuttaki Kayıtlı Sermaye tavanı artışı !..Geride bunlarla ilgili paylaşımlar mevcut, yine de hatırlatmak gerekirse özellikle Esas Sözleşmede yer alan ve tamamen enerji sektörü ile alakalı maddeler kaldırıldı...Haliyle şirketin başka bir iş koluna yönelimi ile ilgili beklentilerim de arttı...Turgay beyin oldukça geniş ve bir o kadar etkili networkleri de eklenince hayallerin sınırı olmuyor tabiki...

Buraya ufacık da olsa ilgi gösterildiği anda neler olabileceğini düşünüyorum, hafsalam almıyor...Bakalım, ölmezsek yaşayıp göreceğiz...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Şirketin kayıtlı sermaye artırımına fazla önem atfetmek sağlıklı olurmu,
    İstinaf sonucu neden beklensin bir yeni hedefi varsa,
    Hiç dava açmaz veya davadan çekilme yolunu seçebilir idi,
    Siyasi iktidar ile ilişkisinin çok iyi olmadığını tahmin ediyorum iyi olsa lisans işi buralara gelmezdi,
    Ayrıca kömür maden sahasının uzatilmama riski de gozardi edilmemeli,
    Yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşüm olup cüzi hissem temel olarak uygun olması nedeniyle tutuyorum
    Sağlıklar

5. evet....

19.50 de geldi

simdi overshoot yapip yapmayacagini gorme zamani, ki bence yapacaktir

6.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    evet....

19.50 de geldi

simdi overshoot yapip yapmayacagini gorme zamani, ki bence yapacaktir
    Valla tebrik ederim üstadım...Gerçi piyasanın genel gidişatı ile ilgili ciddi çekincekerimi buraz geride arz etmistim ancak bu şapşalların seviyeyi bu kadar düşürebileceklerini hiç hesap etmedim, yalan yok...Bana bir dip noktası ver de, oralardan bir yoklayayım şu hergeleleri...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Valla tebrik ederim üstadım...Gerçi piyasanın genel gidişatı ile ilgili ciddi çekincekerimi buraz geride arz etmistim ancak bu şapşalların seviyeyi bu kadar düşürebileceklerini hiç hesap etmedim, yalan yok...Bana bir dip noktası ver de, oralardan bir yoklayayım şu hergeleleri...
    ozelden donus yaptim ortagim...

8.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    ozelden donus yaptim ortagim...
    Teşekkür ediyorum üstadım...Son 2 gündür 30K lot verdiler ve aldığımı muhakkak görüyor, biliyorlar çünkü her yerde adamları var...Haliyle elimdeki nakdi de biliyorlar...Gayet cesurlar, hadi hayırlısı bakalım...Bir benzerini BRKSN'da yaşamıştım, dejavu oldu benim için...

Sayfa 347/373 İlkİlk ... 247297337345346347348349357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •