Sayfa 431/437 İlkİlk ... 331381421429430431432433 ... SonSon
Arama sonucu : 3493 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. Kanada Çin menşeli elektrik araçlara yuzde yuz vergi getirmiş...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Tavan olmuşuz her bilanço üstüne koyarak gider inşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Güzel bir tobo yaptı, çalışırsa 20 üzerine kolayca atar gibi duruyor.

4. Hacim patlaması yaşandı. Endekse göre çok daha güçlü duruyoruz. İlgi yüksek, hacim yüksek bilanço bekleniyor. Hayalim var beklentim yok. Şirketin beklentileri gerçekleşirse İndirgenmiş nakit akışı yöntemi ile 30 32 lira arası fiyat buluyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Tonyukuk11 Yazıyı Oku
    Hacim patlaması yaşandı. Endekse göre çok daha güçlü duruyoruz. İlgi yüksek, hacim yüksek bilanço bekleniyor. Hayalim var beklentim yok. Şirketin beklentileri gerçekleşirse İndirgenmiş nakit akışı yöntemi ile 30 32 lira arası fiyat buluyorum.
    Reeder degerini görünce gülesim geldi adamlar oyuncak araba ile bizim iki katımız değerinde...

6. Otonom otobüs yap elektrik li ve hidrojen calışmaları yap ama fiyatlamaya bakilginç

7. Artı ABD Kanada'ya mal sat.. Japon pazarına gir ama gene tık yok...

8. Yakın pazar romanya italya falan saymıyorum verdikleri elektrik otobüsler i

Sayfa 431/437 İlkİlk ... 331381421429430431432433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •