Sayfa 312/343 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon
Arama sonucu : 2741 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1. iş yatırım bugün yine satıcı ne mal varmış sata sata bitmedi açığa mı veriyor düşünmeden edemiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Ekşioğlu hocam kesinlikle size katılıyorum ayrıca,
    T+2 ye bakınca cuma günü yaptığı hareketle küçük yatırımcıya kitlemiş görünüyor, hayırlısı bakalım.
    bilanço o kadarda kötü olmaz eğerki bilanço ise afyon vede çimsa akcansa ortalama bilançoları geldi hatta çimsa bir buçuk milyar kar yazdı

3. Kötü bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyom, bu kadar kasılmaz yav.

4. muhtemelen bilançoyu bekliyorlardır,
    10 tl temettü hakkında da herhangi bir bilgi yok,
    haliyle hisseyi rölantiye aldılar...

5. eğer hisseyi daha da düşürmeyi , mal dağıtmayı isteselerdi , bugün çok müsaitti , endeks +2,5 , hisseyi yukarı çekip , yukardan malı dağıtabilirlerdi, hayırlısı bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    eğer hisseyi daha da düşürmeyi , mal dağıtmayı isteselerdi , bugün çok müsaitti , endeks +2,5 , hisseyi yukarı çekip , yukardan malı dağıtabilirlerdi, hayırlısı bakalım.

Böyle bir hisseyi bu fiyatlardan dağıtmaya çalışacaklarını düşünmüyorum. Zaten hisse böyle dağıtılmaz. Tam tersi milleti dökmeye veya uzak tutmaya çalışıyorlar. YTD.

7. ne bilançoymuş , say say bitiremediler , maşaAllah süphanAllah

8. Bu nasıl hunharca satış daha bilanço gelmeden tahtayı tarumar ettiler eğerki olumsuz bilanço diğer olumsuz herşey bu satışların içindedir değilse düşünemiyorum kötü senaryoyu bana göre bu satış bilanço satışı değil ama ne olduğunuda bilemiyorum normalde 2023 bilanço ile en az bin rakkamlarda olması lazımdı tahtacı pala yani at penisi bu fiyatlarda tuttu kağıdı BAKIN bütün binli rakkamlardaki kağıtlara Kent. Çimbeton. Politeknik. Vsvsbvs hepsi zararda bu kağıt istisna olduğu yere bak

Sayfa 312/343 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •