Sayfa 37/998 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop LIX

1. zamanda ise 9L de,

bu hafta 4 . L si,

daha düne kadar bu coğrafyada her yer ayı idi,...

haksızda değillerdi, ipten döndük,...ancak 11494.xx üstü kalınmadan long piyasa 9L ye rağmen başlamıyor,...

yani bu olan biten şimdilik short topraklarda gelişen bir tepki hareketi
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Biden, Netanyahu'nun rehine anlaşması için yeterince çaba gösterdiğini düşünmediğini söyledi
    normalleşme istiyorlar. çarşı karışsın istemiyorlar. tam da sp500 ath ikili tepe yapmışken, abd seçimleri varken neye yormalı?

hiçbir aday yahudi lobisini kızdırmak istemez. çok ilginç zamanlar.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Brıcs içerisinde AB gibi gümrük birliği vb bir durum var mı? Varsa eğer çinliler buradaki üreticileri bitirir
    yükselişle açılmasının nedeni brics vs değil onlar boş işler.
    teknik olarak geçen hafta bazı yorumlamalar yaptım haftalık kapanış ortalamalarının aşağı kesmemesi için tepki vermesi gerektiğini belirtmiştim.
    hafta sonu Tweter üzerinden atılan bazı haberlerle alakalı bugun üzerine şimşek ekonomi güzellemesi vs de konulunca kendin pişir kendin ye borsasında daha önce bofa yı anlattık burada şimşekle beraber hsbc monte dildi onuda geçen hafta paylaştık bir bant aralığında tepki hareketi ,
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tek adama kalmışsa
    kimseye sormuyorsa
    Nedir bu Brics?
    Ticari bir oluşum mu? Değil
    Askeri bir oluşum mu?Değil
    Büyük ortaklardan biri komünist, diğeri batıyla savaş halinde tek adam tarafından yönetilen bir ülke, destekçilerin biri islami cumhuriyet, bir diğeri dünyanın en nüfusu yüksek ve de sınıf ayrımı en keskin ülke. Şimdi bu birlik bize ne katar, cidden merak ediyorum. ikinci bir S400 vakası olabilir mi? endişeliyim
    Biz fiilen Nato ülkesi ve de AB aday ülkesiyiz kağıt üzerinde de olsa.
    Daha geçen Doğu Akdeniz'de ABD ile tatbikat yaptık.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yükselişle açılmasının nedeni brics vs değil onlar boş işler.
    teknik olarak geçen hafta bazı yorumlamalar yaptım haftalık kapanış ortalamalarının aşağı kesmemesi için tepki vermesi gerektiğini belirtmiştim.
    hafta sonu Tweter üzerinden atılan bazı haberlerle alakalı bugun üzerine şimşek ekonomi güzellemesi vs de konulunca kendin pişir kendin ye borsasında daha önce bofa yı anlattık burada şimşekle beraber hsbc monte dildi onuda geçen hafta paylaştık bir bant aralığında tepki hareketi ,
    brics e bu piyasa satar, çünkü batı kapitali ile yıllardır süren organik ilişkiler var,
    demek ki brics işi henüz olgunlaşmamış bir mesele,
    ama youtube da işte bu gün farklı yerlerde haberleri çıkıyor, bloomberg en son üflemiş, bakanlık bunu doğrulamamış,..

daha ziyade bu piyasa kısa vade için FOMC ye bakıyor diye düşünüyorum,

sonuçta faizler konusunda oradan çıkacak globali etkileyecek bir karar burada hükümetin başaramadığı,..ama üzerine yatıp yaptık diyebileceği

6. https://ibb.co/68Lx0w6

pit geçen hafta burada yorumladım bu grafta sadece süslüyorlar piyasayı yukarı harekete katalizör .
    ha hafta sonu tweter atan şahısta attıklarını sildi.
    FORMASYON AVCISI 53

7. mecburiyetler Türkiyeyi BRICS e de itiyor SHANGAY a da,...ama sonuçta batı kampından ayrılmanın büyük faturaları olacaktır,
    diğer bir durumda ise ben bu gelişmelere şahsen olumlu baksamda bu hükümetle bu gelişmelerin olmasını istemem,..bu günkü CEHEPE de bunu asla yapmaz, yanaşmaz..

yani her yerden bir sıkışmışlık sonuçta üfleme üretiyor,..Suriye de henüz karar ve inisiyatif alamıyan bir hükümet BRICS işine çok zor,...

8. Fazla yazmıyacam artık ara ara gelir giderim benim için düşüş daha bitmedi .Dediğim gibi kendin pişir kendin ye bizim piyasa.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 37/998 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •