aynı minvalde devam..b? dalgası ilerliyor.. kaçan göçen birşeyde yok daha... dalga analizine göre daha çook sular akar .. portfoy kıvamına geldi.. new high yapanda var yerinde sayanda var.. yeni alım ya da satış yapmayacağım...mevcut haliyle kalacak.. memnunum.. . ytd.. iyi akşamlar..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Bizim köyde köprü var..2 metre aşağısı serin dere..missssssss
REİSim,14.000 i nisana kadar göreceğiz..o kenarda dursun
ama bu meşhur grafikte neredeyiz tam çözemedim.Kendimce emin olsam konuşurum ama benim de kafam karışık.
Orta vadeli,en azından 6-8 haftalık tahmin yapamıyorum..Onun için TRADEYE BAŞLADIM...Akım neredeyse ben oradayım...Günlük düşünüyorum.
Şimdilik LONG devam..ama yarın ne olur ALLAH kerim..
Tek bir haber Dünya borsalarını darmadağın eder.... Bizim borsalar zaten birilerinin itilemesi gidiyor geliyor....Tamda tehlikenin ramak kaldığı yerdeyiz.... altın ons 2500 dolar üzerinde birileri deli fiyatlama yapıyor....
ağalar burda çok fazla +18 durumları olacak. bence imkanı olmayan yeni yılı beklesin. yeni yılda bakarız.
audentes Fortuna iuvat
özelden sorulmuş ne haberi diye alttaki hesaptan atıldı takipçisi olanlar ve aracı kurum çalışanlarından bazılarıda ret twete yaptı
https://x.com/davutdogan/sta/davutdo...26258156712283
okuduğum kadarı bu vatandaşın attığı twetede şimşek bodrumda iş adamlarına eylülde borsa yükselir ekimde faiz indirimi olacağı ile ilgili konuştuğunu attı kuş sitesinde.sonra bu twete sildi.
bugun bankalarla ilgili alınan karar negatif yansıması gerekirkensilinen twete satın alındı gibi gerçi sene sonuna kadar çok hikayeler değişir.Piyasada zaten faiz indirimine oynatmaya çalışıyor merkezi kobilere kredi pompası yaparlarsa faiz indirimi 2025 kalır bence şuanda bu konunun dedikodusu oluyor.piyasa tamamen trade ile dönüyor.
brics vs bakmasın katalizör arayanlar suriye ve ırak bölgesine baksın burada olacak kara harekatı borsayı daha çok etkiler.dolar bazlı 2.79 lar görüldü çoğu teknik analizciler buralar dip diyor ben sene sonuna kadar bir dip daha bekliyorum.Yabancıya 2025 pazarlıyacaksan daha aşağılar bende mevcut seneryomda 2.60-2.65 beklentim sene sonu kadar
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri