Sayfa 520/998 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. 2,47, yıllık bazda yüzde 51,97 oldu.

Enag 90 tuik 50 .sec begen al.dunyada ve turkiyede enf.hic bir zaman eskisi gibi olmayacak.teknik olarak dussede.hedefi hep yuksek olacak.herkes hesabini boyle yapsin.

3. Erken seçimle ilgili konuşan Özel, Erdoğan 2026'nın baharında sandığı koysun, şüphem yok Erdoğan ı yenebiliriz. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-verdi-2243880

2026'nin bahari, son bahari olmali.

Once yeni vekiller emekli hakki elde edecek, sonra erken secim.

Muhalefet'te bu,

Vah vah vah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Erken seçimle ilgili konuşan Özel, Erdoğan 2026'nın baharında sandığı koysun, şüphem yok Erdoğan ı yenebiliriz. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-verdi-2243880

2026'nin bahari, son bahari olmali.

Once yeni vekiller emekli hakki elde edecek, sonra erken secim.

Muhalefet'te bu,

Vah vah vah.
    Onlarda cıvıttı,özel bu işi götüremez,yeni kan lazım şöyle dinamik ve aktif,şöyle Ali Mahir Başarır gibi,gerçi bir zamanlar özelde öyleydi,sonradan başkan olduktan sonra pasifleşti,bülent arınçta manisalı,ondan buna bulaşmamı var bilemiyorum,bizim giresunun damadı sayılır çepnilik bulaşır belki dedik olmadı

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Onlarda cıvıttı,özel bu işi götüremez,yeni kan lazım şöyle dinamik ve aktif,şöyle Ali Mahir Başarır gibi,gerçi bir zamanlar özelde öyleydi,sonradan başkan olduktan sonra pasifleşti,bülent arınçta manisalı,ondan buna bulaşmamı var bilemiyorum,bizim giresunun damadı sayılır çepnilik bulaşır belki dedik olmadı
    Beklenti oluşturmayın hayal kırıklığı olur.

Ülkede siyaset yapış tarzı sermaye sınıflarına göre biçimleniyor. Kimse onları üzecek bir politika geliştiremez.

6. Ben siyaseten şimdilik Turhan Çömez i lider olabilecek olarak görüyorum. İyi konuşuyor. Dirayetli.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben siyaseten şimdilik Turhan Çömez i lider olabilecek olarak görüyorum. İyi konuşuyor. Dirayetli.
    Hemen bugun IYI Partiden istifa edip CHP'ye girmeli.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hemen bugun IYI Partiden istifa edip CHP'ye girmeli.
    oda aynı bokun sarısı balıkesir halkının dirayeti olmasa balıkesiri akp ye verdirecekti. itiraz etmeden gitti aday oldu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 520/998 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •