Sayfa 777/882 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Çoğu hissenin yarı fiyata geldiği borsada brksn da nasibini aldı.
    Maalesef bu dönem böyle.portfoyumde bes hisse var bunlardan biri de brksn, dört hissemde beni üzdü, bir tanesi nasıl ayristi bende anlamadım.
    Borsada zorun, çoğu gitti, azı kaldı,yeterki brksn da bilanco bozulmasın..

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by cobra Yazıyı Oku
    Çoğu hissenin yarı fiyata geldiği borsada brksn da nasibini aldı.
    Maalesef bu dönem böyle.portfoyumde bes hisse var bunlardan biri de brksn, dört hissemde beni üzdü, bir tanesi nasıl ayristi bende anlamadım.
    Borsada zorun, çoğu gitti, azı kaldı,yeterki brksn da bilanco bozulmasın..

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sene sonu 800 milyon tl ciroyu yakalarsak piyasa değeri komik kalacak..

3. Eggub daki spek her kimse iyi iş çıkarıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Hissenin gram canı yok endeks deli gibi tepki verdiğinde 5 aydır gram umrumda olmuyor. Bitmis bitmiş resmen batakları oynuyor tahtada 1 lot bile alan ky yok tahtacı kendi çeviriyor . Ultra bitmiş bir hisse. Yazıklar olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Hissenin gram canı yok endeks deli gibi tepki verdiğinde 5 aydır gram umrumda olmuyor. Bitmis bitmiş resmen batakları oynuyor tahtada 1 lot bile alan ky yok tahtacı kendi çeviriyor . Ultra bitmiş bir hisse. Yazıklar olsun.
    Bu hissenin büyük kısmı ky de bence gitmemesi de ondan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. KAZANCKAPİSİ berkosani pazarlamaya başlamış gene, bide karsi gelince engelliyor. Sen şimdi naneyi yemedin mi Bunlar parayla tutulmuş adamlar arkadaşlar. Hisse 56tlde bile ovuyorlardı bilirsiniz. Sonuna kadar bunlarla mücadeleye devam.

7.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    KAZANCKAPİSİ berkosani pazarlamaya başlamış gene, bide karsi gelince engelliyor. Sen şimdi naneyi yemedin mi Bunlar parayla tutulmuş adamlar arkadaşlar. Hisse 56tlde bile ovuyorlardı bilirsiniz. Sonuna kadar bunlarla mücadeleye devam.
    Sen kendini anlatmışsın ufuk..
    Biraz daha ileri git,devam et..!
    Şirket battı,kap haberini bekliyoruz diyen sen değil misin..?
    Sen çocuksun daha bu laflar ağır laflar..
    8 ekim de genel kuruldayım,orada anlat derdini..!

8. Bende genel kuruldayım gel bakalım, önce borsayı ve kap okumayi öğren. Sermaye arttırımı olabilir yazmışsın , kapta zaten açıklanan sermsye “TAVANI”nin süresi uzatilacagi yazıyor. Sen evirip çevirmişsin. İspanya’nın başına 77 yaşında adam oğlunu alıp kendini koyuyor, ve tek bir kelime
    Olan yenilenme yeni yapılanma tarzı kelimeyi alıp piyasaya sunuyorsun iyi diye. Şirkette o kelimeyi sizin için kullanıyor zaten. Yenilik için akıllı bir şirket ogluju alıp 77 yaşında adamı koyar mi başına ??

Sayfa 777/882 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •