Sayfa 233/410 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 3273 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,059
    Bak başka bişi buldum şimdi de "endekse göre ucuz hisseler " taramasını saatlik düşeni kıranlar" a taratınca 228 hisse içinde DOAS,TTRAK,BURCE, VRGYO, AYCES, çıktı. yatırım tavsiyesi vermediğimi biliyorsunuz. Ben sadece tarama sonucu verdim ona göre. AL-SAT-TUT-YAT tavsiyesi değildir.
    Fiziken grafik kontrolü yapınız. Hatta buraya da bişey yazmayınız. Para kazanırsanız da bi garibana çorba ısmarlayın. "Bu Selim den" demeniz yeter benim için
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,059
    Ayyyh söylemezsem çatlarım. Günlük DOAS A yeniden baktım. Ayın 14 ünden bu yana Chaikin Money Flow da yüksek para girişi var. Len bunlar bana arabayı sattıracak Manyak bunlar. Bu kadar DOAS ı napacaklar

Buldum.!!

Bulaşmayın temmettü dağıtacakmış. Olumlu mu yoksa olumsuz mu etkilenir bilemiyorum. Ama 9 Tl almak için üşüşmüştür yukardan satanlar. Sonra yarın buradan da satarlar. Sonra ayranımız döküldü demeyin. " İncinmişsin " olmasın. canlı verisi olan izlesin eğlenceli olacağa benziyor. Lunapark gibi olur

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1328641
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1328931
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. DOAS turuncu kanal kırılınca mavi kanal orta kesikli çizgide bir aydır yatay testereli hareketler sergiledi.
    Öncelikle ortalama üzeri haftalık kapanışlar yapıp tekrar kanal içine girebilecek mi izlemek lazım.

4. Diğerlerini irdelemeye gerek yok gibi.

5. BİST100 Günlük 100 ema üzeri kapattı bu gün için, yarın mavi kanal orta kesikli çizgi 10.200 bu seviye üzeri kapanışlar izleyeceğiz yapabilirse. Aylık pivot değeri de 10.078

6. Üstad iyimisin sesin çıkmadı bir kaç gündür.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

BİST100 Günlük 100 ema üzeri kapattı bu gün için, yarın mavi kanal orta kesikli çizgi 10.200 bu seviye üzeri kapanışlar izleyeceğiz yapabilirse. Aylık pivot değeri de 10.078
    Dandakan Hocam, müsait zamanınızda uygun görürseniz Sise kısa-orta-uzun vade grafik ve analizini rica edebilir miyim? Teşekkür ederim...

8. SISE 2021 kasımın dan (ok ile işaretli ) 8 tl civarından yaklaşık 15 küsür ay da 50 tl civarına gelmiş bir hisse.
    Bu yükselişi sindirme döneminde. Fakat bu sindirme dönemi bir çok küçük yatırımcıyı da hisseye çekmiş durumda tahminim.
    Geçen borsa ile ilgisi olmayan bir arkadaş, abi 100 k tl şişe aldım attım kenara çocuklar için dedi, hayırlı olsun dedim.
    Cam ve ham maddeleri sektörünü de sıkı takip etmek gerekir.
    Grafiğe gelirsek haftalıkta ki 100 ema altında kapanışlar da kanal dibine inebilir 38 tl civarları.
    Veya yatay testereli bir müddet daha devam eder. Endex in yükselmesi veya extrem bir haber ile yukarı ivmelendiği taktirde orta vade kanal ortası kesikli çizgi 65 tl uzun vade 100 ler kulübü üyesi olabilir.

Sayfa 233/410 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •