Sayfa 74/998 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop LIX

1. SAY CHEESE! ����
    @SaycheeseDGTL

Güney Kore, ülkedeki düşük doğum oranı nedeniyle evlenip çocuk sahibi olmak isteyenlere 38 bin dolar yardım teklif ediyor.

https://x.com/SaycheeseDGTL/status/1830994435036885000
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 2.50-3.44 hareketi içinde cds,gri liste,not artırımı bunlar içinde paket program , garanti verilip piyasaya davet edildi hatrrlarsan bu süreçte şimşek Twete bombardımanı yapıyordu.
    burada sadece gri liste hikayesi flu kalmıştı bana göre hem Cevdet yılmaz hem Şimşek çıkamazsak siyasi kabul ediceklerini beyan ettiler ama gidildi anlaşıldı sizin dediğiniz suriye işi bunla alakalı olabilir.
    yatırım yapılır notu almadığın sürece bu notların anlamı yok biliyorsunuz onuda almanın daha zor olduğun şimşek söyledi yakın zamanda.
    bu not işleri büyük oranda siyasi diye düşünürüm, bundan arta kalırsa şayet bir ekonomik süsleme de yapılıyor,..genel hali elbette ekonomik ama bu ekonomik hal çözülürse mutlaka siyaseten çözülüyor,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Netanyahunun İsrail'de istifasını istiyor gidericiler..istifa ederse... ne etkilenir...acaba...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    FİTCH in NOT ARTIRIMI olayı olmasa SHORT açardım...Ama kanımca NOT ARTACAK(anketlerde de bu var)..O zaman ptesi sabah artı gap olursa(daha önce hep böyle oldu) en tepeden short açarız...

Plan bu

FLAT beklemeye devam..

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sen değilsin sayın gandi... ful Long olmuştum....az kâr ile gitti... sağlık olsun...ona da hakkım helal etmiyorum
    sağlık olsun, yarına bakarsın sende,...

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    FİTCH in NOT ARTIRIMI olayı olmasa SHORT açardım...Ama kanımca NOT ARTACAK(anketlerde de bu var)..O zaman ptesi sabah artı gap olursa(daha önce hep böyle oldu) en tepeden short açarız...

Plan bu
    nottan ziyade görünüm önem arz ediyor,..Moodys notu artırıp, görünümü değiştirmemişti,
    görünüm değişmeyince kısa süre içinde küskülenmişti piyasa,...

sonuçta aranan kan sıccak olan,.....bunu fitch olmasa bile faizleri indiren bir FED le, bir iki torba sıccak kanı sağlamış olur Tr,..eh işte,...koyunun olmadığı yerde,..

tabi ratingçilerin sıccak kanının yerini tutmaz ayrı konu,...

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    SAY CHEESE! ����
    @SaycheeseDGTL

Güney Kore, ülkedeki düşük doğum oranı nedeniyle evlenip çocuk sahibi olmak isteyenlere 38 bin dolar yardım teklif ediyor.

https://x.com/SaycheeseDGTL/status/1830994435036885000
    Dinden sonra tarihin tozlu sayfalarina karışacak bir diğeri gelenek de evliliktir
    Azalarak bitiyor ve bitecek

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Dinden sonra tarihin tozlu sayfalarina karışacak bir diğeri gelenek de evliliktir
    Azalarak bitiyor ve bitecek
    zavallı insanoğlu o kadar akılsızdı ki... doğum olayını cinsellikle olabileceğini bile anlamaları bin seneler sürdü.

çünkü bazı hayvan türlerinin senelik kızışma dönemleri vardır.. hatta bazı kuşlar yuvayı önceden yapar daha çifleşme olmadan. çünkü mevsimsel olarakda kızışma dönemine giren hayvanlar vardır. senedeeen seneye şaaaaparlar yani

tabi insanoğlu maymundan yeni bir tür çıkardığı için böyle bir dönemi yok.. kim kimi tutarsa misali.

kabile bile değildik.. bildiğin çayırda yvarlanan ... tek derdi evlenmek değil... av olan bir türdük.

ozaman göklerden gelen bir kitap olsaydı o devirde yani. heralde 4 kelimelik olurdu kitap.

aga buga.. unga munga.

çünkü dil yoğdu....

Sayfa 74/998 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •