İşin aslı 21 ocakta miami deyim ama 25 ocakta sanfranciscoda los Angeles lakers sanfr. Macı var. bizim oğlan lebrayn la stephan curry i böyle bir maçta seyretme sansımız olurmu diye bizi 1 2 gunluğune san franciscoya surukleyecek. Bu yuzden bizim cruise işi bir kaç gune sıkısacak dönuşte 3 4 gunu de Orlando da gecirelim diye böyle bir şey yaptık. Gemi şirketi carnival.
Saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Selamlar.. Sayın beşiktaşk; hem bilgi birikimi olarak(özelliklede glyho hakkında) hem de sizin veya ailenizle tatile gidip sonrasında bu hisse özelinde genelde olumlu hareketlerin yaşanması, lütfen kızmayın ama aynı sayın borsata'nın varlığında yaşananlara ..Ne bileyim, Ne yalan söyleyeyim ki bazen siz kabul etmeseniz de sizin sayın borsata olduğunuza inanıyorum. Ayrıca aynı bu zamanda olduğu gibi kendisini seven, ve sürekli onun görüşlerini isteyen ve kendisini yücelten bir grubun varlığı da söz konusuydu. Bazen bir ekip olduklarına inanırdım. Ey gidi zamanlar; Keşke Sayın borsata olsa da kulakları çınlasa...
Sayın beşiktaşk benim için hisse fiyatından daha önemli oyunun bu şekilde oynanmasının nedeni? ve bu şirketin arkasındaki dış ve iç güçler... Şimdi söyleyebilirsiniz de (anlayış gösteriririim)Bu oyunun bu şekilde oynanmasının nedenini bilsen hisse fiyatının ne olacağını da tahmin edebilirsin diye..
Ayrıca Şunu anlamakta güçlük çekiyorum, Bu hissede her gün birileri hisse alıyor birileri satıyor, belki de karşılıklı işlemler oluyordur, satanın malı alınıyordur., belkide küçük lotların alışına imkan verilip büyük montanlı hisselerin düşmesi bekleniyordur . Tabii ki bunları bilemiycem. Ama şunu gerçekten çok merak ediyorum bu oyun ne kadar daha böyle sürecek. Sonuçta hiç bir şey sonsuza kadar sürmez. Benim Tahminim bu oyun sayın KM borsadan çıkışı için gerekli hisse miktarına ulaşana kadar devam edecek... Saygılarımla.. Bu arada hayırlı ve bereketli Cumalar...
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Reis satış tarafı boş dedin ertesi gün 300 bin lotla tavana çizdiler boş olduğu ortaya çıktı düşüşlerde daha sağlam çıkışlarda daha atak dedin kaç gündür böyle dediklerin bir bir çıkıyor ama hedef dediğin 0.8 cente patron izin verir mi biliyorsun patron istemeden bu hissede birşey olmuyor birde bu bozuk borsa ortamında.not artırımı geldi ama görünüm durağan
BİZİM GEZEGENDE DEĞİŞEN BİR SEY YOK. ama kafamın kenarında cok kısacılar için bir genel piyasada son bir dökme calısması gelirmi? diyede bir soru işareti yok değil.
saygılarımla[/QUOTE]
Bak bu kısmı es gecmişsin))
Kısacıları dökme nedeni maymun çiçeği olabilir...ama....yer mi ... bilmiyorum....ytd
Sayın aysha maymun çiçeği haberleri artık hiç çıkmıyor bence gündemden düştü. Benim anladığım reis genel piyasa için bir dökme hareketi olabilir demişti son günlerde oda oluyor global için satış tarafı kupkuru borsa düşüşlerinde daha sağlam çıkışlarda daha atak tahtacı yukarı istiyor demişti bizim gezegende değişen birşey yok dedi ben öyle anladım şahsen.
Yer İmleri