Sayfa 385/468 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435 ... SonSon
Arama sonucu : 3739 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    benim sahsi tecrubem ev fiyatlari hala artiyor. Izmir icin buna kesin bilgi diyebilirim obur sehirleri bilemem

Anlamadigim sey hickimse konut kredisi alamadigi halde nasil artiyor. Orasini cozemedim. herkeste nakit parami var?
    Alan satan çok az,ama satacak kişi her ay enflasyona göre güncelleme yapıyor ......

2.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Alan satan çok az,ama satacak kişi her ay enflasyona göre güncelleme yapıyor ......
    Keşke enflasyon oranında her ay fiyatlar sabit artsa !! 3 - 5 düzenbaz tüm sarı siteyi kasıp kavuruyor. Aynı daireyi ( ilan resimleri ve sırasını dahi değiştirmeden ) 4 farklı emlakçı 4 farklı fiyat giriyor. Vatandaş bakıyor sırasıyla 3,5 - 3,750- 4100 - 4800 görünce '' ulen şu 3,5 yazanı arayım da hemen kaçırmadan alayım '' diyor. Tam da YEM ' e takılmış oluyor. Biraz önce bu dairenin kaporasını aldık diyerek '' 3,5 fiyata bir balık düştü '' diyor ve ilandan siliyorlar.

Bu ülkenin kamusu ( maaş alan her görevli ) bu benim işim değil demeden böyle düzenbazların üzerine gitmeli. Topyekün mücadele olmaz ise - sustukça sıra sana gelecek - söylemindeki gibi , bugün susanlar, işine gelenler yarın başka bir düzenbazlıktan zarar görünce konuşmaya yüzleri olmaz.

3. Twitterda bu kadar kesin ve boş konuşan 2. bir kişi görmedim. Böyle ezbere bilgi mi olur. Ev olur 1 lira indirim yapmaz. Ev olur %5-10 yaparda. %40 nerede görülmüş. %40 indirim teklif et adam sana küfür eder.

2109119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Twitterda bu kadar kesin ve boş konuşan 2. bir kişi görmedim. Böyle ezbere bilgi mi olur. Ev olur 1 lira indirim yapmaz. Ev olur %5-10 yaparda. %40 nerede görülmüş. %40 indirim teklif et adam sana küfür eder.
    Etkileşimden 10 dolar kazanmak için uğraşan tipler işte.

Emekli maaşlarını düşüşü işlerin daralması ile kira gelirinin önemi arttı.. Doğru yönetilen kira geliri krizi hissettirmiyor.. Ülkedeki yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

6.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Emekli maaşlarını düşüşü işlerin daralması ile kira gelirinin önemi arttı.. Doğru yönetilen kira geliri krizi hissettirmiyor.. Ülkedeki yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
    Doğru yönetilen kira geliri kavramını açabilir misiniz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Twitterda bu kadar kesin ve boş konuşan 2. bir kişi görmedim. Böyle ezbere bilgi mi olur. Ev olur 1 lira indirim yapmaz. Ev olur %5-10 yaparda. %40 nerede görülmüş. %40 indirim teklif et adam sana küfür eder.

Yüzde 40 duymadım ama yüzde 25 i duydum 5250 binlik fublex daire eniştemin kayincosu tarafından 4000 TL ye alınmış 2 hafta oldu....

8.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku

Reel örnek olması açısından paylaşmak isterim, ilan fiyatından %13 iskonto ile anlaşmaya vardık mülk sahibi ile, kısmetse Salı günü tapuya gidecez, 1+1 bahçe katı,nitelikli site içinde, 7 yaşında daire, 115-120 kira çarpanı ile kira vermeyi hedefliyorum.

Sayfa 385/468 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •