Sayfa 271/587 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 4696 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Konuşma özürlü CEO çık iki kelam et, şirketini anlat biraz. Boğaziçi Üniversitesinl kazanmışsınya, sonra dersleri beğenmeyip bırakmışsınya, sonra bir arkadaşın muhasebe dersinde senin çok başarılı olabileceğini söylemişya , sende Amerikaya finans okumaya gitmişsinya. Ne komik bir masal.. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcının kul hakkı da acaba küçük müdür? İlgililerin Allahı kitabı olmasa bile küçük yatırımcının küçük kul hakkı, peşleri sıra takip edecek.
    Bu yazıyı yazarken bilerek ve isteyerek yazdığına inanmıyorum,inşallah öyle değildir.

Buraya yazan herkesin iyice psikolojisi bozulmuş sanırım. Borsa stresini yönetemiyorsanız gidin paranızı vadeye yatırın. Taş gibi şirket, üretiyor ihracat yapıyor , yeni fabrika yapıyor. Yani istiyorsunuz ki hem ayranım dursun, hem karnım doysun... Her gün yükselsin... Öyle bir dünya yok.

4.  Alıntı Originally Posted by beyazatletliprens Yazıyı Oku
    Buraya yazan herkesin iyice psikolojisi bozulmuş sanırım. Borsa stresini yönetemiyorsanız gidin paranızı vadeye yatırın. Taş gibi şirket, üretiyor ihracat yapıyor , yeni fabrika yapıyor. Yani istiyorsunuz ki hem ayranım dursun, hem karnım doysun... Her gün yükselsin... Öyle bir dünya yok.
    Evet katılıyorum.
    Ama öyle bir dünya var.

5.  Alıntı Originally Posted by babatolien Yazıyı Oku
    evet katılıyorum.
    Ama öyle bir dünya var.

al sat yapanların dışında hisseyi bu dönem takip etmek ancak sinir bozar.maliyeti düşük olanlar 18 binden satmadığına yanar 750 tl maliyeti olan benim gibi.illaki yükselecek ama nezaman.Bu arada kendi çapımda çerezlik al sat yapma niyetiyle geçen hafta aldık.bekleriz.denizfeneri bekçisi olduk artık
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

6.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    al sat yapanların dışında hisseyi bu dönem takip etmek ancak sinir bozar.maliyeti düşük olanlar 18 binden satmadığına yanar 750 tl maliyeti olan benim gibi.illaki yükselecek ama nezaman.Bu arada kendi çapımda çerezlik al sat yapma niyetiyle geçen hafta aldık.bekleriz.denizfeneri bekçisi olduk artık

Egeende bekleme temettü bedelsiz vs benim için çöp oldu,ve 2022 den buyana artık nisan mayıs al aralık ocak sat stratejisini uyguluyorum,ama bu sene nisan mayısta almadım.
    Şayet paraşüt hissem istediğim yere gelirse birazını nakite dönüp egeenin yine yılsonu hareketinden yararlanmak için vur kaç yapmak için almayı düşünüyorum,nasip.

7. Girdiğin kadar çıktığın yer de önemli.

8. Fabrika modernizasyonu ne zaman bitecek konuşma özürlü, ahlak yoksunu, masalcı CEO. YTD

Sayfa 271/587 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •