Sayfa 171/398 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Son 3 ay takas.!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ne anlatıyor gardaş, anlat da biz de öğrenek. Bu kadar alıma rağmen hisse çakılmaya devam ediyor. Bi de alım olmasa neler olacak acaba?

Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku

Son 1 ay takas, bir şeyler anlatıyor.!

Ben bu gerçekleşen işlem takaslarından şunu anlıyorum; mal Oyak Yatırım tarafından toplanıyor zaten hergün alıcı tarafında! ama saklama takasında Oyak Yatırımın bu malları tutmayıp Yatırım Fonlarına virmanlandığı görülüyor!
    Aslında takaslara bu şekilde bakılması hatalı oluyor! nedeni sonrasında bu mallar virmanlanabiliyor, o yüzden saklamasına bakılması daha doğru olur!
    Şu da bir gerçek mal toplanıyor görünsede, 60 tl dan beri düşüyor, bu durumda aklıma açığa satış yapıldığını getiriyor maalasef!

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Ben bu gerçekleşen işlem takaslarından şunu anlıyorum; mal Oyak Yatırım tarafından toplanıyor zaten hergün alıcı tarafında! ama saklama takasında Oyak Yatırımın bu malları tutmayıp Yatırım Fonlarına virmanlandığı görülüyor!
    Aslında takaslara bu şekilde bakılması hatalı oluyor! nedeni sonrasında bu mallar virmanlanabiliyor, o yüzden saklamasına bakılması daha doğru olur!
    Şu da bir gerçek mal toplanıyor görünsede, 60 tl dan beri düşüyor, bu durumda aklıma açığa satış yapıldığını getiriyor maalasef!
    Milyonlarca lotu alanların vardır inşallah bir bildiği [emoji6]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    2023 şubat ayından beri spot piyayasında açığa satışın mümkün olmadığını biliyorsunuz değil mi?
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Doğrudur Ereğli yatırım fonları tarafından toplanıyor, ancak hisse 60 TL ye giderkende Oyak yatırım tarafından çok hacimli toplandı ve fonlara virmanlandı, ayrıca bu yeni kurulan Oyak iştirakleri fonu da olabilir, son 3 aylık dönemde hisse 60 TL’ yi gördü, takasta görüldüğü gibi bu dönemde Oyak yatırım çok güçlü alım yaptı. Hissede düşüş düşük hacimli oldu. Bir antidamping haberi herşeyi değiştirecektir. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    2023 şubat ayından beri spot piyayasında açığa satışın mümkün olmadığını biliyorsunuz değil mi?
    Hocam biz açığa satış kapalı biliyoruz ama arka planda açığa satış hâlâ oluyor sanıyorum.
    Cuma günü MKK dan gönderilen bilgi mailine bakın, aracı kurum tarafından benim hesabımdan 1129 lot rehin verilmiş, aslında diğer hesaplarına bloke koymuştum ama buradaki hesabımda kredili işlem limiti olduğu için bloke koyamıyorum ve hemen hemen her gün hisselerimin rehin verildiğine dair bilgi mailleri alıyorum.
    En kısa zamanda krediyi kapatıp buraya da bloke koyacağım, yani şikayet edilebiliyor mu bilemiyorum ama aslında herkesin hisselerine bloke koyması lazım. Adamlar bizim hissemizi bize satarak fiyatını düşürüyor.
    Nasıl bir sistem anlamıyorum, bize yasak olan kural başkalarına serbest mi, ayrıcalıklı olanlar mi var.?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

Sayfa 171/398 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •