Sayfa 212/268 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Sn clastobar,
    Yazımı doğru anlamışsın lakin biraz eksiklik var. Söyleki global dusmek istemiyor lakin eğer endekse ve yurtdısında satıs devam ederse bu globalide üzer. Endeks 88xx 92xx arasına baskılanırsa globalde 14xx e doğru baskılanabilir. Ben bunun ikazını yaptım. Ki endeks cuma fiç den iyi haber geleceğini bile bile 97xx e saldı. Pazartesi devamı gelirse (Dış piyasalarda bozarsa) dediğim yere salarlar.
    Saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2. Hadi salsınlar....

3. Ben şartları yazdım mehmetciğim isterse tavan cizdiği gibi taban ada cizerek grafiğe ayar cekebilir. Ekip pro +. cokda zor olmaz 1 saniyelik iş )
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4. Borsaya vergiden vazgeçmiş Mehmet Şimşek diye haberler çıkmaya başladı haftaya belki borsayı biraz hareketlendirir.

https://x.com/borsaizinde/status/183...d8F2ZUHt93mWtw

5.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Borsaya vergiden vazgeçmiş Mehmet Şimşek diye haberler çıkmaya başladı haftaya belki borsayı biraz hareketlendirir.

https://x.com/borsaizinde/status/183...d8F2ZUHt93mWtw
    Ben bu haberlere gel gel (kucağıma) derim.

6.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Hadi salsınlar....
    BİST 100 artı global eksi. . . . . . . demekki beni kırmamak konusunda hassaslar. . . . . . .

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    BİST 100 artı global eksi. . . . . . . demekki beni kırmamak konusunda hassaslar. . . . . . .
    Aynen reis 80 cent hedefi de görmüşlerdir ozaman kırmasınlar sizi

8. Faizler bu kadar yuksek olmasa ben yapacağımı biliyorum daaaa. . . . . . . .hele su beklediğim fırtına bir gecsin. . . . .

Sayfa 212/268 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •