Sayfa 158/998 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Her şey kırmızı ..Alman Amerika Coin emtialar falan filan ...
    Her şey mavi ..Almanya Amerika , bitin koyunu bile +%3.68

https://www.youtube.com/shorts/Z281EKg7JGQ

Haydi göreyim seni palikoommm

11180
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Buraya kadar gelmişken VADEGEÇİŞ GAPINI DA kapatsa iyi olacaktı...10950 gibi...

Olur mu olmaz mı...bilemedim...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    umudunu yitirme sadece millet takım tutar gibi parti tutmasın yapamayan gitsin, yanlış yaptıysada siyasetçiden hesap sormaktan korkmasın .Hepiniz babasınız ve aileniz var aileniniz rızkını yolda birileri çevirip almaya çalışsa direnirsiniz gerekirse kavga edersiniz .peki siyasetçi yanlış politikalarla yanlış kararlar alıp benim cebimdekini çöp seviyesine düşürüyorsa bana hesap verecek benim için böyle .
    50-55 yaş üstü sıkıntı

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Veee ..gene gördüğüm kadarı ile her zaman olduğu gibi online tek viop pozisyonu şahsıma ait ..

Çok rica etsem ..bu kadar yazan çizen herkes pozisyonunu yazabilir mi ?

https://www.hisse.net/topluluk/showt...57#post6886657

Dün gece bu ricama tek bir kişi bile cevap vermedi ve fakat bugün şaşırtıcı bir şekilde çoğunluk gene kazançta

Çok ilginç yani çoook ilginç
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...57#post6886657

Dün gece bu ricama tek bir kişi bile cevap vermedi ve fakat bugün şaşırtıcı bir şekilde çoğunluk gene kazançta

Çok ilginç yani çoook ilginç
    Koçgiller ,Sabancıgiller bunların çömezi anladığım çünkü hep kazanan bu tipler Koç ve Sabancıdan daha zengin olması lazım
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

arkada sorulmuş cuma neden dayak yedik diye bu grafı takip edin 0.71 üzeri günlük kapanışlarda formasyon çalışmaya başlar buda global aşağı yönlü rüzgarlara neden olur cuma bir önceki tepesine gelince piyasalarda satış geldi.
    long da olanlar bu grafı iyi takip etsin düşen ve kanal kırılımı ile böyle bir formasyon mevcut buralarda güç toplayıp yukarı kırılımda bir sabah kalkıldığında piyasalarda %3-4 düşüşler görülebilinir .
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Akşam akşam tekrar 11183....şort açtım.....

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Koçgiller ,Sabancıgiller bunların çömezi anladığım çünkü hep kazanan bu tipler Koç ve Sabancıdan daha zengin olması lazım
    Son 2 aydır flat sayılırım.
    Bir hissenin vadelisin de longum oda yaklaşık yüzde 3 veya 4 zarardadır tahminen(vob hesabına işlem yapmadığım sürece hiç bakmıyorum diyebilirim).
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 158/998 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •