Sayfa 313/343 İlkİlk ... 213263303311312313314315323 ... SonSon
Arama sonucu : 2741 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1. Bu kağıtların ortak özelliği üstlerinde bedelsiz olması göltaş hem karlı aynı zamanda ciddi bedelsiz birikti bu fiyatlarda olması bana göre anlamsız beni korkutan PETUN gibi birdenbire bedelsiz vermeleri en kötü senaryo bu başka olumsuz hiç bir şey göremiyorum ha birde tarman var tahtada o başka bir bela esen kalın iyi hafta sonları

2. Ormanın altı aylık karı gayet iyi göltaşada faydası olur inşallah

3.  Alıntı Originally Posted by Çılgın türk Yazıyı Oku
    Ormanın altı aylık karı gayet iyi göltaşada faydası olur inşallah
    Piyasa iyi taraftan baktı tavana kitledi esas faaliyet karı eksi yaptığı işlerden para kazanamamış faaliyet dışı işlerden gelir var genelde kalıcı olmaz

4.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Piyasa iyi taraftan baktı tavana kitledi esas faaliyet karı eksi yaptığı işlerden para kazanamamış faaliyet dışı işlerden gelir var genelde kalıcı olmaz

Aynen, ORMA esas faaliyet ZARARI yazmış ama piyasa öz sermaye tarafındaki iyileşmeyi daha tatminkar bulmuş sanırım. Buna paralel olarak da ORMA bugün TAVAN olmuş.

Diğer yandan GÖLTAŞ ta ise ikinci çeyrekte sanki karlılık değil zarar, öz sermayede de nominal kayıp varmış gibi bir fiyatlama görüyoruz.

Bilanço için son tarihe (30.09.2024) yaklaşıyoruz. Bakalım nasıl bir bilanço gelecek ve piyasanın tepkisi ne olacak?

Herkesin yüzünü güldüren bir sonuç olması dileğiyle. Cümleten bol, kalıcı ve hayırlı kazançlar.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

5. Göltaş'ın Orma'nın sermayesindeki payı % 16,84. Orma'nın Göltaş'a katkısı çok sınırlı olur.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Göltaş'ın Orma'nın sermayesindeki payı % 16,84. Orma'nın Göltaş'a katkısı çok sınırlı olur.
    Holdinglerde iştirakleri payı oranındamı karından katkı yapıyor bu konuyu çok araştırmadım bilmiyorum

7. Hissemiz 430/431/432 civarı geziniyor, 200 günlük ortalama 439/441arası bir yerde, 200 günlük ortalama ile günlük arasında minicik bir makas var , bir türlü 200 günlük üstü kapanış yapamıyoruz , yaptığımız anda, roket gibi fırlayacağız . Rsi de de yükseliş var yani alışların çoğaldığını gösteriyor, heralde 430 üzerinde tutundğunu görenler alım yapıyor,
    Yani özetle yükseliş için her şey hazır,
    Endeks cephesi biraz kötü 8700 e kadar geri çekilmeler olabilir , kötü bilanço gelmesi de olumsuz yazar.

8. Şu ana kadar hacim fena değil, endeks de müsait , bugün yükseliş olmazsa ne zaman yükselecek bilmiyorum.

Sayfa 313/343 İlkİlk ... 213263303311312313314315323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •