Sayfa 263/998 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop LIX

1. Bir Japon işadamı ülkesinde yatırım için kredi kullansa 4 yılda %1 faiz öderken bizim ülkede bir yılda %50 den fazla faiz ödüyor. Bence işin özeti bu.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Beklediğimiz değilde beklemediğimiz bir aralıkta tepki gelecektir!
    Umudun kaybolduğu, Kol kesmelerin başladığı, Haykırışların arttığı!!!
    Aynen... ama ara sıra can suyu verecek ki küçüklerin umudu olsun .... yoksa düşüşler haclmsiz olur... mal çıkamazlar...

3. Daha mal çıkamazlar diyorsunuz yahu pes yani, vicente başkan ne diyor bi okuyun. Herif açığa satıp geçiyor, mal satma düşüncesi yok, amacı sunni fiyatı indirip hissedekileri pert etmek
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir Japon işadamı ülkesinde yatırım için kredi kullansa 4 yılda %1 faiz öderken bizim ülkede bir yılda %50 den fazla faiz ödüyor. Bence işin özeti bu.
    İyi ki öyle.

Bir Türk yatırım için kredi alsa gidip döviz alır, faize yatırır vb.

Bir Japonun öyle yapma ihtimali var mıdır sizce?

6 Şubat depreminden sonra bir Japon deprem uzmanına sordular televizyonda. Binada eksik demir kullanmanın cezası nedir Japonya'da diye. Adam anlamadı soruyu. Çünkü Japonya'da böyle birşeyin olma olasılığı yokmuş, böyle birşeyin yapıldığı tahayyül bile edilemezmiş.

Bir Japonla bizi kıyaslamanız bile şahsen benim gururumu okşadı. Ama maalesef ki artık onlarla aynı kategoride görülmüyoruz.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daha mal çıkamazlar diyorsunuz yahu pes yani, vicente başkan ne diyor bi okuyun. Herif açığa satıp geçiyor, mal satma düşüncesi yok, amacı sunni fiyatı indirip hissedekileri pert etmek
    Dayı neyse Long açtın mı...

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayı neyse Long açtın mı...
    Puahahahhahsh
    İçim dışım lönk oldu dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daha mal çıkamazlar diyorsunuz yahu pes yani, vicente başkan ne diyor bi okuyun. Herif açığa satıp geçiyor, mal satma düşüncesi yok, amacı sunni fiyatı indirip hissedekileri pert etmek
    Bist 800 e kdr düşsün hergun 2 milyar satar
    Tüm hisseler kendi gibi kullanıyor
    Ya o değil de biz de bademlerden olalım
    Biz le de 3 5 virman gelsin
    10 numara iş dünyanın en güzel kazancı
    Bozkurt düşünsene tüm forumun malı sana virmanlaniyor herguj çakıyorsun binlerce lotu aksam paranı alıp gidiyorsun
    Sıfır para sıfır risk
    Yok mu tanıdık biz de girelim bu tarikata

uzun zamandır tuttuğum shortlarımı kapanış itibariyle kapatıp long açtım endeksin buradan döneceğini düşünüyorum.x100:94130
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Sayfa 263/998 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •