Bir Japon işadamı ülkesinde yatırım için kredi kullansa 4 yılda %1 faiz öderken bizim ülkede bir yılda %50 den fazla faiz ödüyor. Bence işin özeti bu.
Bir Japon işadamı ülkesinde yatırım için kredi kullansa 4 yılda %1 faiz öderken bizim ülkede bir yılda %50 den fazla faiz ödüyor. Bence işin özeti bu.
Daha mal çıkamazlar diyorsunuz yahu pes yani, vicente başkan ne diyor bi okuyun. Herif açığa satıp geçiyor, mal satma düşüncesi yok, amacı sunni fiyatı indirip hissedekileri pert etmek
Hamdım Piştim Yandım
İyi ki öyle.
Bir Türk yatırım için kredi alsa gidip döviz alır, faize yatırır vb.
Bir Japonun öyle yapma ihtimali var mıdır sizce?
6 Şubat depreminden sonra bir Japon deprem uzmanına sordular televizyonda. Binada eksik demir kullanmanın cezası nedir Japonya'da diye. Adam anlamadı soruyu. Çünkü Japonya'da böyle birşeyin olma olasılığı yokmuş, böyle birşeyin yapıldığı tahayyül bile edilemezmiş.
Bir Japonla bizi kıyaslamanız bile şahsen benim gururumu okşadı. Ama maalesef ki artık onlarla aynı kategoride görülmüyoruz.
Bist 800 e kdr düşsün hergun 2 milyar satar
Tüm hisseler kendi gibi kullanıyor
Ya o değil de biz de bademlerden olalım
Biz le de 3 5 virman gelsin
10 numara iş dünyanın en güzel kazancı
Bozkurt düşünsene tüm forumun malı sana virmanlaniyor herguj çakıyorsun binlerce lotu aksam paranı alıp gidiyorsun
Sıfır para sıfır risk
Yok mu tanıdık biz de girelim bu tarikata![]()
uzun zamandır tuttuğum shortlarımı kapanış itibariyle kapatıp long açtım endeksin buradan döneceğini düşünüyorum.x100:94130
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
twitter: @harputlu00023
Yer İmleri